MasterChef 2021 ne zaman başlıyor? Saat kaçta? İşte yeni sezon detayları...

MasterChef 2021 ne zaman başlıyor? tv8 ekranlarında bu akşam yeni sezonu başlayacak olan yemek yarışması MasterChef 2021 saat kaçta başlayacak? Şef Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef 2021 hangi günler yayınlanıyor?

MasterChef 2021 ne zaman başlıyor? Saat kaçta? İşte yeni sezon detayları...

MasterChef 2021 ne zaman başlıyor, saat kaçta? Jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliklerin yaptığı yemek yarışması uzun zamandır bekleniyordu. 26 Haziran Cumartesi akşamı yeni sezonu başlyacak olan MasterChef 2021'de bu akşam yarışmacılar da belli olacak.

MasterChef 2021 yeni sezon yarışmacılarının belli olduğu gün yeni sezon da başlamış olacak. Programın yarışmacıları henüz açıklanmadı.

MASTERCHEF 2021 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

MasterChef 2021 ne zaman başlıyor sorusu da cevabını buldu. 26 Haziran Cumartesi akşamı yeni sezonunun ilk bölümü ekrana gelecek. MasterChef 2021 tv8 ekranlarında saat 20:00'da ekrana gelecek.

 

 

MasterChef 2021 ne zaman başlıyor? Saat kaçta? İşte yeni sezon detayları... ile ilgili etiketler MasterChef masterchef 2021 ne zaman başlıyor masterchef yeni sezon yarışmacıları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.