Mardin'de valilik ve üniversite çalışanlarını taşıyan servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı!

Mardin'de valilik ve üniversite öğrencilerini taşıyan servis aracı kontrolden çıkarak devrildi. Meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Son dakika haberi: Mardin'de valilik ve üniversite öğrencilerini taşıyan servis aracı kontrolden çıkarak devrildi. Meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. 

Sürücünün kimliği henüz öğrenilemeyen 47 AT 479 Plakalı Fort Cornet marka araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce şarampole yuvarlandı, ardından da takla atarak bir ihade duvarına rarparak takla attı. Yaşanan feci kazada ilk belirlemelere göre; araçta bulunan 11 kişiden 6'sı olay yerinde yaşamını yitirirken, 5 kişi de yaralandı.

Mardin'de valilik ve üniversite çalışanlarını taşıyan servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı!

Kaza mahaline ilk olarak çevrede bulunan köy halkı ile yoldan geçen araç sürücüleri yardıma koştu. Sağlık ekiplerine haber verilmesiyle kaza mahaline çok sayıda kolluk kuveti, sağlık ekibi ve umke ekipleri yönlendirildi.

Mardin'de valilik ve üniversite çalışanlarını taşıyan servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı! - Resim : 2

Kaza mahaline gelen sağlık ekipleri kazada vefat eden ölü ve yaralıları araçtan çıkarırken, yaralılara ilk müdahele olay yerinde yapıldıktan sonra Mardin ve Midyat'taki hastanelere yaralılar nakledildi. Kazayla ilgili kurtarma ve inceleme sürüyor.

Mardin'de valilik ve üniversite çalışanlarını taşıyan servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı! - Resim : 3

Mardin'de valilik ve üniversite çalışanlarını taşıyan servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı! ile ilgili etiketler Mardin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.