Maraşlı Finalinde Düğümler Çözülüyor! Hurdacı’nın Hikayesi Seyircide Şok Etkisi Yapıyor

26.bölümde final yapacak olan dizi Maraşlı 12 Temmuz da final bölümü ile ekranlara gelecek. Atv ekranlarında yer alan sevilen dizi Maraşlı final bölümü ile izleyiciye heyecanlı anlar yaşatacak.

26.bölümde final yapacak olan dizi Maraşlı 12 Temmuz da final bölümü ile ekranlara gelecek. Atv ekranlarında yer alan sevilen dizi Maraşlı final bölümü ile izleyiciye heyecanlı anlar yaşatacak. 

21 Haziranda 26. bölümü yayınlanacak olan Maraşlı dizisinin son bölümünde neler yaşanacak izleyicinin meraklı bekleyişi final bölümü ile sona erecek.

Finalde Neler Yaşanacak?

 

Mehmet İncenin Maraşlı olduğundan şüphelenene Savaş gerçeği öğrenmek için kolları sıvar heyecanla beklenen final bölümü ile ekranlara gelecek olan Maraşlıda düğüm çözülecek mi bu soruların cevabı final bölümü ile cevabını buluyor.

Dizinin geçen haftaki bölümü ile listelerde birinci sırada yer almasının ardından dizi yükselişe geçmişti. Başrollerini Burak Deniz ve  Alina Boz'un oynadığı dizi bu hafta ki final bölümü ile ekranlara veda ederek izleyicinin de biryandan merakını gidermiş oluyor. Dizinin sevenleri ise hikayenin gidişinden oldukça hoşnut olarak final bölümünü merakla beklediler.  

Sırlar Tek Tek Ortaya Çıkıyor

 

Mehmet İnce olayının sırrı final bölümü ile ortaya çıkacak 23. final bölümü ile ekranlara veda edecek dizi de heyecan dorukta olacak. Final fragmanı yayınlanan dizide Maraşlı sevenleri son bölümde neler bekliyor? Bazı detaylar ise şöyle gelişiyor; Hurdacı ve Maraşlı yüz yüze gelerek Maraşlı silahını doğrultu konuşmasını söyler bu arada hurdacının mekanına Savcı Tolga baskın düzenleyecektir. 

Maraşlı hurdacının babası olduğunu öğrenir ancak bir türlü bazı soruların cevabını bulamaz. Babasının neden kendini öldürmek istediği gibi aklında çıkmayan soru işaretleti ile doludur. Hilal ile Maraşlının evlenmesinden taraf olduğunu Zeliş’le okulda buluştuktan sonra anlayan Mahur Maraşlının evlenme  teklifine evet demeden önce biriyle daha görüşmesi gerekir.

Mekanı basan Savaşa kızan hurdacı oldukça sinirlidir ve Savaş için öüm kararı alınır. Savaş ve hurdacı arasındaki savaşı kim kazanacak tüm bu soruların cevabı Maraşlının son bölümünde saklı. 

Maraşlı Finalinde Düğümler Çözülüyor! Hurdacı’nın Hikayesi Seyircide Şok Etkisi Yapıyor ile ilgili etiketler Maraşlı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.