Mahkum bu hafta neden yok 31 Mart? Mahkum 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Mahkum dizisinin sevenleri üzen kötü bir haber geldi. Perşembe akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum 31 Mart bu akşam var mı sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Mahkum 16. bölüm bu hafta neden yok?

FOX TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve her bölümüyle olay yaratan Mahkum dizisi 31 Mart akşamında tekrar bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıkacak. Hâl böyle olunca da Mahkum 16. bölüm neden yok sorusunun cevabı merak edilmekte.

Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun oynadığı Mahkum dizisi 31 Mart akşamında yayınlanmayacak. Dizi hakkında henüz bir bilgilendir geçilmezken yeni bölümünün hangi gün yayınlanacağı da merak ediliyor.

Mahkum bu akşam var mı?

Mahkum dizisi 16. bölümü 31 Mart Perşembe akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanmayacak. Dizi setinde Covid-19’a yakalananlar olduğu iddia edilmekte.

Mahkum bu hafta neden yok 31 Mart? Mahkum 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Mahkum bu hafta neden yok, 16. yeni bölüm ne zaman?

Mahkum dizisinin yeni bölümünün bu hafta 31 Mart akşamında yayınlanmayacağı belirtildi. Dizinin 16. yeni bölümünün gelecek hafta 7 Nisan Perşembe akşamında FOX TV ekranlarında olacağı beklenmekte.

Mahkum son bölümde neler yaşandı?

Büyük düellonun ortasındayken ortadan kaybolan Fırat ve Barış, iki tarafın da büyük kaygılar içerisinde kalmasına sebep olur. Köşe bucak aranmalarına rağmen hiçbir yerde izlerine rastlanmaz.

Sözünün çiğnenmesinin öfkesini yaşayan Sinyor, bu meseleyi kökünden bitirmeye kararlıdır. Fırat’ın kalemi çoktan kırılmıştır.

Mahkum bu hafta neden yok 31 Mart? Mahkum 16. bölüm ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler mahkum mahkum yeni bölüm mahkum son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.