Mahkum 14. Bölüm Fragmanı!

Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımı Mahkum dizisi 14. bölüm fragmanı izlemek isteyenler son bölüm sonrası araştırmalara başladı. Savcı Fırat Bulut'un hapishaneden kaçması sonrası dizide gerilim had safhada. İşte Mahkum 14. bölüm fragmanı...

Mahkum 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları reyting rekorları kıran Mahkum yeni bölüm fragmanıyla izleyicileri bir kez daha heyecana neden oldu. İşte Mahkum yeni bölüm fragmanı...

MAHKUM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fırat'tan cinayet bıçağını aldığını düşünen Barış, büyük bir sürprizle karşılaşır. Bıçağı bulabilmesi için Savaş'ın kirli geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Köstebek sınavından geçtiğini düşünürken Sinyor'un kimliğine giden yol, babasıyla yüzleşmesine neden olacaktır.

Cinayet bıçağına giden yolda hafızasını limitlerini zorlayan Fırat, kendi davasının dedektifi olur. Çiftlikte yakaladığı bir ipucu, bıçağı bulma yolunda yeni bir serüvene sürükler. Bu serüven Barış'la kesişince, mahkum tayfa olaya dahil olur. Her şeyi bitirecek olan bıçak artık Barış ve Fırat'a bir adım uzaktadır. Fırat bıçağa ulaşabilecek midir?

Mahkum 14. Bölüm Fragmanı! ile ilgili etiketler mahkum fragman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.