Madagaskar 2: Afrika filmi konusu nedir?

Büyükten küçüğe herkesin beğenisini toplayan Madagaskar 2: Afrika filmi ekranlarda izleyicilerin beğenisini topluyor. Sizler için Madagaskar 2: Afrika'yı araştırdık.

Madagaskar 2: Afrika filmi konusu merak ediliyor. Ekranlarda izleyici ile buluşan Madagaskar 2 : Afrika filminin konusunu izlemeyenler için araştırdık.

MADAGASKAR 2: AFRİKA FİLMİ KONUSU NEDİR?

2005'in olay yaratan animasyonu "Madagascar"ın merakla beklenen devamında Alex, Marty, Melman, Gloria, Kral Julien, Maurice, penguenler ve şempanzeler, kendilerini devasa ada Madagaskar sahillerine çıkmış bulurlar.New York'lu kahramanlarımız bu engeli aşmak için işleyeceğini düşündükleri bir plan geliştirmişlerdir. Yere çakılmış eski bir uçağı ele alan penguenler, bu uçağı adeta askeri bir doğrulukta tamir ederler. Uçağa bindiklerinde Afrika'nın uçsuz bucaksız düzlüklerini dolaşıp her yeri görecek kadar uzun süre havada kalmayı başaramazlar. New York'taki hayvanat bahçesinde doğup büyümüş kahramanlarımız, Afrika macerasında hayatlarında ilk kez kendi cinslerinden hayvanlarla karşılaşacaktır.

MADAGASKAR 2: AFRİKA OYUNCULARI VE KADROSU

Yönetmen: Eric Darnell
Tür: Animasyon, Macera
Yapım Yılı: 2008 (89 dk)
Vizyon Tarihi: 28 Kasım 2008 Cuma
Senaryo: Tom McGrath
Seslendirme: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Cedric the Entertainer

Madagaskar 2: Afrika filmi konusu nedir? ile ilgili etiketler film madagaskar 2 konusu izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.