Lindsay Lohan Müslüman mı oldu? İşte Instagram hesabındaki paylaşım

Lindsay Lohan’ın Müslüman olduğu iddiası sosyal medyada günün olayı oldu. ABD’li oyuncu Lindsay Lohan Instagram hesabından ne paylaştı? İşte Lindsay Lohan Müslüman mı oldu iddiasının aslı...

ABD’li oyuncu Lindsay Lohan’ın Müslüman olduğu iddiası magazin dünyasına bomba gibi düştü. Lindsay Lohan’ın Instagram hesabındaki paylaşım sonrası güzel oyuncu Lindsay Lohan Müslüman mı oldu iddiası dillendirildi. Lindsay Lohan hesabındaki sosyal medya temizliği ve “Aleykümselam” notu sonrası din değiştirdiği iddiaları gündeme geldi.

Lindsay Lohan: Türkiye için dua edebilir miyiz?

170120171605144229521_3.jpg

Lindsay Lohan Instagram hesabındaki tüm fotoğraflarını sildikten sonra sadece “Aleykümselam” notunu bıraktı. Bu davranış sonrası sosyal medya kullanıcıları oyuncunun din değiştirdiğini iddia etti.

Lindsay Lohan 'ın bu notunu gören Müslüman sosyal medya kullanıcıları, Lohan için, “İslam’ı bulduğun için mutluyum”, “Allah ona doğru yolu gösterdi” gibi yorumlar yazdı.

Lindsay Lohan Erdoğan'ı retweet yaptı Trump'a seslendi

Ancak 30 yaşındaki oyuncu Lindsay Lohan din değiştirdiğine dair henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

Ayrıca Lindsay Lohan, Noel tatilini Ortadoğu’da geçirmeyi tercih etti ve Dubai’ye gitti.

170120171605354221956_3.jpg

Lindsay Lohan Müslüman oldu söylentileri ilk ne zaman çıktı?

Lindsay Lohan’ın Brooklyn’de elinde Kuran’la görüntülendiği 2015 yılında Müslüman olduğu söylentileri ortaya çıkmıştı.

Geçen yıl Habertürk’te bir programa katılan Lohan, Kuran’ın arkadaşları tarafından verilen bir hediye olduğunu açıkladı.

Ünlü oyuncu Lindsay Lohan Erdoğan'ın sözüyle Trump'a seslendi

“Londra’daki Suudi arkadaşlarım bana Kuran’ı hediye etti, ben de onu New York’a götürdüm, çünkü öğreniyordum” diyen Lohan, “Bana, bir başka anlamı bulmak için manevi bir deneyimin kapılarını açtı” şeklinde konuştu.

Kuran’la çekilen fotoğrafından sonra şiddetli bir şekilde eleştirildiğini söyleyen Lohan, “Beni Amerika’da çarmıha gerdiler. Satanist gibi görünüyormuşum gibi yaptılar. Kuran’ı taşımakla kötü biri olmuştum” dedi.

170120171606004227817_3.jpg

Geçen yıl Suriyeli ailelere destek olmak için Türkiye'ye gelen Lohan başörtüsü takmıştı.

Türkiye’ye olan yakın ilgisiyle tanınan Lohan ayrıca terör olaylarında da ilk tepki veren yabancı ünlü oldu.

Lindsay Lohan Müslüman mı oldu? İşte Instagram hesabındaki paylaşım ile ilgili etiketler Müslüman Instagram Lindsay Lohan Aleykümselam Lindsay Lohan Müslüman
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.