Lige verilen milli arada Galatasaray küllerinden doğacak! Sakatlardan iyi haber geldi

Galatasaray, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da kamp yaparak ligin final bölümüne motive olacak. Sarı kırmızılılarda sakatlıkları bulunan futbolcuların da bu süreçte iyileşmesi bekleniyor.

Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da kamp yaparak değerlendirecek olan Galatasaray'da bu süreçte sakat futbolcuların durumu ve iç transferde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DAVINSON SANCHEZ VE SERGE AURIER DÖNECEK

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Sanchez bu milli arada tamamen iyileşip takımla çalışmalara başlayacak. Saha çalışmalarına başlayan Aurier de yine takımla antrenmanlarda yer alacak. Yine bu aranın sakatlıktan çıkan Abdülkerim Bardakcı ile haftalardır büyük fedakarlık yapan Icardi ve Kaan Ayhan gibi isimlere iyi gelmesi bekleniyor.

LİGİN FİNAL DÖNEMİ İÇİN ANTALYA'DA KAMP

Galatasaray’da milli ara nedeniyle futbolculara 4 gün izin verildi. Sezon başından bu yana çok yoğun bir maç takvimi geçiren oyuncular dinlenme imkanı bulacaklar. Sarı-kırmızılılarda cuma günü Antalya kampı başlayacak. Oyuncuların beraber vakit geçirmesi ve final dönemine tam konsantre girmesi planlanıyor.

MUSLERA İKNA OLDU

Galatasaray’da bu milli arada Muslera ile yeni kontrat yapılacak. Uruguaylı sonunda ikna oldu ve bir yılı opsiyonlu 2 yıllık senelik sözleşme imzalanacak. 37 yaşındaki eldiven 2.5 milyon euro almaya devam edecek.

KEREM AKTÜRKOĞLU İLE YENİ ANLAŞMA

Sarı-kırmızılılarda iç transfer görüşmelerinde ilk olarak Barış Alper ve Torreira ile anlaşma sağlanmıştı. Abdülkerim ve Kaan Ayhan ile de prensipte anlaşıldı. Önümüzdeki günlerde iş resmiyete dökülecek. Son olarak Kerem Aktürkoğlu ile masaya oturulup yeni bir anlaşma yapılacak.

Lige verilen milli arada Galatasaray küllerinden doğacak! Sakatlardan iyi haber geldi ile ilgili etiketler Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.