Avrupa ekipleri İsmail Yüksek için derbiye akın ediyor! Tribünden takip edecekler

Fenerbahçe'nin yükselen değerlerinden biri olan İsmail Yüksek için Avrupa ekipleri sıraya girmiş durumda. İsmail Yüksek için Valencia, Lazio ve Marsilya gözlemcileri bu akşamki Beşiktaş derbisinde tribünde olacak.

Fenerbahçe'de bu sezon ortaya koyduğu performansla Avrupa'nın önemli kulüplerini peşinden koşturan İsmail Yüksek, derbide markaj altına alınacak.

Alman şampiyonu Bayer Leverkusen'de sportif direktör Simon Rolfes'in yardımcılığını yapan Devin Özek, milli oyuncuyu izlemek için İstanbul'a geldi. Özek'in bugün oynanacak Fenerbahçe- Beşiktaş derbisini tribünden izleyeceği ve sarı-lacivertli yöneticilerle temasa geçeceği öğrenildi.

İsmail Yüksek için ayrıca Valencia, Lazio ve Marsilya gözlemcileri de tribünde olacak.

Bilindiği gibi Fransa'nın köklü takımlarından Lyon'un da İsmail Yüksek'e ilgisi bulunuyor. Fransızlar, yıldız futbolcu için 12 milyon Euro'luk teklifte bulunmuş ancak Fenerbahçe yönetim bu teklifi yetersiz bulmuştu.

2020 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan 25 yaşındaki orta sahanın kulübüyle olan sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor. Yönetimin milli oyuncudan 20 milyon Euro'luk bonservis beklentisi var. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 46 maça çıkan milli futbolcu 1 gol atıp 6 asist yaptı. 14 kez A Milli Takım formasını giyen İsmail Yüksek 1 kez fileleri havalandırdı.

(Sabah)

Avrupa ekipleri İsmail Yüksek için derbiye akın ediyor! Tribünden takip edecekler ile ilgili etiketler İsmail Yüksek Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.