Okan Buruk'tan şampiyonluk açıklaması: 7 puanlık farkla hafta sonuna giriyoruz!

Süper Lig'in 34. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Mücadele sonrası Sarı-Kırımızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk şampiyonluk açıklamasında bulundu.

Süper Lig'in 34. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Mücadele sonrası Sarı-Kırımızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk şampiyonluk açıklamasında bulundu.

"ONUN SAYESİNDE GOL YEMEDİK"

''Fernando Muslera'yı tebrik ederim, yeni bir rekor kırdı. Onun sayesinde gol yemedik. Çok fazla pozisyona girdik. İki takım da çok pozisyona girdi, zevkli bir maç oldu. Savunmada rakibe pozisyonlar verdik, bunu düzeltmemiz lazım. Adana Demirspor'u da kutlamak lazım, iyi oynadılar. Seyircileri de tebrik ederim, güzel bir ortam vardı. Sadece hava çok sıcaktı, nem oldu. Oyuncular da yoruldu. İkinci gol maçı bize kazandırdı. Üçüncü golde Mertens'in yine asisti, Icardi'nin golü."

''7 PUANLIK FARKLA HAFTA SONUNA GİRİYORUZ''

"7 puanlık farkla hafta sonuna giriyoruz. Yarın derbiyi izleyeceğiz. Kendi maçlarımızı kazanmak ve şampiyon olmak istiyoruz. Averaj anlamında gerideydik ve yakaladık, geçtik. Bütün futbolcularım gol için yaşıyor. Maç bitene kadar gol aradık. Averajın da çok önemi var."

"SAKATLANAMAMASI İÇİN ERKEN ÇIKARIYORUM"

''Hakim Ziyech kilidi açtı. Sanırım tüm golleri ceza sahası dışından. Sakatlanmaması için erken çıkarıyorum. Sarı kart sınırında oyuncularım vardı, bunları da düşündüm. Hakim daha iyisini de yapabilir, kaliteli bir oyuncu. Soldan, sağa oyunu daha fazla çevirebilsek, Hakim'in gol ve şut sayısı daha fazla olabilirdi. Bunu da çalışmamız lazım."

 

Okan Buruk'tan şampiyonluk açıklaması: 7 puanlık farkla hafta sonuna giriyoruz! ile ilgili etiketler Adana Demirspor Galatasaray Süper Lig Trendyol Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.