LGS 2023 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! MEB LGS soru ve cevapları açıklandı!

MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) tarafından 4 Haziran 2023 Pazar günü LGS (Liselere Geçiş Sınavı) Sınavı 2 oturumda gerçekleştirildi. 1 Milyondan fazla 8. sınıf öğrencisinin katıldığı sınavın ardından, 2023 LGS soru ve cevap anahtarları merakla araştırılıyor. İşte LGS 2023 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! Ayrıntılar haberimizde...

8. sınıf öğrencilerinin, önümüzdeki 4 yıl boyunca eğitim görecekleri liseleri belirlemek amacıyla MEB tarafından yapılan LGS sınavı 4 Haziran 2023 Pazar günü gerçekleştirildi. Sınavın ardından, LGS soru kitapçığı ve cevap anahtarları merakla araştırılmaya başlandı. İşte LGS 2023 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! Detaylar haberimizde...

LGS 2023 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! MEB LGS soru ve cevapları açıklandı!

LGS 2023 SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Bu yıl da sınava katılan öğrenciler, LGS sınavı için hazırlanan soru kitapçıklarını sınava girdikleri okullardan bir gün sonra alabilecek.

MEB tarafından gerçekleştirilen sınavın ardından, 4 Haziran 2023 Pazar günü öğleden sonra, LGS soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı!

LGS 2023 SOSYAL BİLİMLER SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI

LGS 2023 SAYISAL SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI

LGS 2023 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! MEB LGS soru ve cevapları açıklandı! ile ilgili etiketler LGS MEB
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.