Leyla ile Mecnun Dizisinde Erdal Bakkal şoku! İkna Edilemeyince Çekimler Durduruldu!

Bir dönem ekranların klasikleri arasında yer alan Leyla ile Mecnun dizisi yeniden bomba gibi bir geri dönüle hazırlanıyor. Daha önceden Acun Ilıcalı tarafından kısa bir sürpriz olarak bahsedilen efsane Leyla ile Mecnun dizisinin yeni bölümlerinin Exxen’de yayınlanacağı açıklanırken yeni Leyla’nın kim olacağı yönünde değişik iddialar ortaya atıldı.

Geçtiğimiz ay içerisinde Leyla ile Mecnun dizisi hakkında son dakika gelişmeleri yaşanmış ve izleyenler oldukça heyecanlanmıştı. Sonunda beklenen oldu ve nihayet resmi açıklama yapıldı. Leyla ile Mecnun dizisinin ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı konusunda yeni bilgiler verildi.

Leyla ile Mecnun Dizisinde Erdal Bakkal şoku! İkna Edilemeyince Çekimler Durduruldu!

Son gelen haber izleyenleri oldukça sevindirirken Leyla ile Mecnun dizisinde Leyla’yı kimin oynayacağı şimdiden merak konusu oldu. Senaryo koltuğunda Burak Aksak ile yönetmen koltuğunda Onur Ünlü’nün yer aldığı Leyla ile Mecnun dizisi oyuncu kadrosunda Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Ezgi Asaroğlu, Cengiz Bozkurt, Asuman Dabak, Melis Birkan, Köksal Engür, Zeynep Çamcı gibi isimler yer alıyordu.

Ancak yeni bölümlerin yer alacağı Leyla ile Mecnun dizisi kadrosunda bazı sıkıntılar şimdiden baş gösterdi. Exxen’de yayınlanan olan yeni sezon bölümleri için Leyla İle Mecnun’un vazgeçilmez isimlerinden Cengiz Bozkurt ilk önce projeye onay vermedi.

Leyla ile Mecnun Dizisinde Erdal Bakkal şoku! İkna Edilemeyince Çekimler Durduruldu! - Resim : 2

Erdal Bakkal tiplemesi ile hafızalara kazınan Bozkurt’un şimdilik ikna edilemediği ancak daha sonrasında araya girenler tarafından olumlu yanıt alındığı kaydedildi. Şu anda gelen son haberler ışığında Leyla ile Mecnun dizisinin eski kadrosunun toplandığı ancak Leyla’nın son durumunun beklendiği ifade edildi.

Leyla ile Mecnun Dizisinde Erdal Bakkal şoku! İkna Edilemeyince Çekimler Durduruldu! ile ilgili etiketler leyla ile mecnun erdal bakkal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.