KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2022?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nı (YKS) başarıyla geçen öğrencilerin stresi henüz bitmedi. 15 Ağustos tarihinde açıklanan yerleştirme sonuçları ardından gözler açıklanması beklenen yurt başvuru sonuçlarına çevrildi. Peki KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuruları ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2022? İşte tüm detaylar..

15 Ağustos yerleştirme sonuçlarının açıklanması ardından üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılayan KYK yurt başvurusu telaşı sardı. KYK yurt başvuruları tamamlanmış durumdayken üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala öğrenciler tarafından araştırılmakta ve merak edilmektedir. Peki KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2022?

KYK YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTTİ?
24 Ağustos 2022 Çarşamba günü başlayan KYK yurt başvuruları 28 Ağustos 2022 Pazar günü sona erdi.

KYK YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
KYK yurt başvuru sonuçları için resmi bir açıklama gelmedi fakat KYK yurt başvurularını Eylül ayında açıklanması bekleniyor.

KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2022? ile ilgili etiketler KYK KYK yurt başvurusu sonuçları açıklandı mı?
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.