Kurşun 5. bölüm fragmanı izle! Leyla'nın planı ne?

Kurşun 5. bölüm fragmanı izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kurşun, bu akşam nefes kesen son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Leyla, Orhan'ın gerçeklere yaklaşmasından endişe ediyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kurşun 5. bölüm fragmanı izle! Leyla'nın planı ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kurşun 5. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Leyla, Orhan'ın gerçeklere yaklaşmasından endişe ediyor. Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kurşun, bu akşam nefes kesen son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kurşun 5. bölüm fragmanı izle! Leyla'nın planı ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

KURŞUN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nuri Kargı ile tutuştuğu savaşta kardeşini kaybeden Savcı Orhan intikam ateşi ile yanıp tutuşmaktadır. Nuri Kargı'yı Nuri Kargı yapan Kerim Paşa'nın peşine düşen Orhan Atmaca'nıın hedefine ulaşması ise sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Nuri Kargı'nın bir kızı olduğunu öğrenen Orhan, kızının Leyla olduğundan habersiz öğrendiği her bilgiyi onunla paylaşmaktadır. Leyla durumun farkında olsada Orhan'la arasına mesafe koymayı bir türlü başaramamaktadır. Orhan'a o masumu bulduğunda ben senin karşında olurum mesajını veren Leyla, Orhan'ın gerçeği öğrendiğinde nasıl bir tepki vereceğini söylemleri ile ufak ufak yoklamaktadır.

Kurşun 5. bölüm fragmanı izle! Leyla'nın planı ne? ile ilgili etiketler Fox TV Kurşun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.