Kulüp dizisindeki Raşel'in yaşı büyük şaşkınlık yarattı! Barış Arduç'la özel sahneleri olay olmuştu!

Netflix'in büyük bir heyecanla izlenen dizisi Kulüp'te Barış Arduç'la birlikte başrolde oynayan ve özel sahneleriyle dikkat çeken Asude Kalebek'in hayatı merak konusu oldu. Oyuncunun 22 yaşında olduğunu öğrenenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Başrollerini Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci'nin canlandırdığı Kulüp dizisi oyuncuları ve konusuyla geniş yankı uyandırdı. Dizide Raşel karakterine hayat veren Asude Kalebek'in hayatı ise merak konusu oldu.

1999 DOĞUMLU

Dizide Fıstık İsmet karakterini canlandıran Barış Arduç ile öpüşme sahneleri gündem olan Asude Kalebek, 18 Haziran 1999 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Boğaziçi Üniversitesi son sınıf öğrencisi olan Asude Kalebek, İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosu' nda eğitimine devam ediyor.

Kulüp dizisindeki Raşel'in yaşı büyük şaşkınlık yarattı! Barış Arduç'la özel sahneleri olay olmuştu!

 Genç yaşta Kulüp dizisinde başrol oynayarak adını duyuran Kalebek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor.

Kulüp dizisindeki Raşel'in yaşı büyük şaşkınlık yarattı! Barış Arduç'la özel sahneleri olay olmuştu! ile ilgili etiketler Barış Arduç Netflix Kulüp Asude Kelebek Kulüp Raşel
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.