Kuaförüm Sensin yarışmacıları neden değişti?

Kuaförüm Sensin yarışmacılarının neden değiştiği izleyenler tarafından merak edildi. Kuaförüm Sensin yarışmacıları kimlerdir?

Show TV ekranlarının en çok izlenen programlarından Kuaförüm Sensin’in yarışmacılarının değişmesi magazin gündeminde ilk sırada yer aldı. Takipçiler yeni Kuaförüm Sensin yarışmacılarını merak ederken bu değişimin neden yapıldığını da sorgulamaya başladı.

Kuaförüm Sensin programının jüri yelerinde yaşanan değişiklik sonrasında Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç kadroda yer alan isimler olmuştu. Yeni hafta ile beraber yarışmacılarda da yaşanan ani değişiklik kafaların karışmasına sebebiyet verdi.

Kuaförüm sensin yarışmacılarının değişimi gündemde ilk sırada yer aldı. Show TV ekranlarında yayınlanan programda yaşanan bir sürprizde jüri üyelerinde değişiklik oldu. Yapılan son açıklamada ise yarışmacıların tamamının da değiştiği belirtildi. Kuaförüm Sensin yarışmasında daha önceden yarışan Tayfun-Serap ile Aytekin-Dilek yeniden programa geri katıldı. Koray-Engin ve Ali-Ece’den oluşan yeni takımlar ise ilk heyecanı yaşadı.

 

Kuaförüm Sensin yarışmacıları neden değişti? ile ilgili etiketler kuaförüm sensin
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.