Kripto para borsasında büyük kayıp! Pazartesi gününde Bitcion ve Ethereum adeta çakıldı!

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş kripto paraları da vurdu. Pazartesi sabahına %2 düşüşle başlayan kripto para borsasında; Bitcoin 38 bin doların altına kadar düşerken Ethereum’da kayıplar %3.8’i buldu. İşte 28 Şubat Bitcoin ve Ethereum güncel fiyatları…

Kripto paralar; Rusya ile Ukrayna arasındaki savaştan nasibini aldı. Geçen haftayı da büyük bir düşüşle kapatan kripto para borsası; 24 Şubat'ta 35.000 doların altını kadar düşmüştü. İlk andaki paniğin hemen ardından alımlar gerçekleşirken Bitcoin dün yeniden 39.000 doların üzerine kadar çıkmıştı.

Yeni haftada Rusya'ya yönelik yeni yaptırım kararları, kripto para borsasını oldukça etkiledi. AB, Rus bankalarını SWIFT sisteminden çıkartırken Rusya Merkez Bankası'nın varlıklarını 'felç edeceği' söylemleri çıktı.

Kripto para borsasında büyük kayıp! Pazartesi gününde Bitcion ve Ethereum adeta çakıldı!

Ukrayna'daki çatışmalar da şiddetini artırarak devam ederken Japonya da AB'nin SWIFT kararına katılacağını resmen duyurdu.

Bu gelişmelerin hemen sonrasında Bitcoin bu sabah 38.000 doların altına kadar düşerken günlük %2’lik kayıp oluştu. Benzer şekilde Ethereum da yüzde 3.8 gerileyerek 3.600 dolara kadar geriledi. Piyasa değeri bakımından ilk 100'de yer alan kripto paraların 83'ü bu sabah itibarıyla son 24 saatte değer kaybı yaşamış oldu.

Kripto para borsasında büyük kayıp! Pazartesi gününde Bitcion ve Ethereum adeta çakıldı! ile ilgili etiketler Bitcoin ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.