KREDİLER VE KREDİ KARTLARINDA HANGİ DÜZENLEMELER OLACAK?

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’, yeni sezonda yepyeni bir programla SuperHaber izleyicileriyle buluştu.

Yeni bölümde Bozkurt, krediler ve kredi kartlarıyla ilgili yeni düzenlemelerin yansımalarını, memur ve emekliler için planlanan zam oranlarını ve Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu kararını masaya yatırdı.

''EMEKLİLERLE İLGİLİ YÜZDE 45-50 CİVARINDA BİR ZAM SÖZ KONUSU OLABİLİR''

Bozkurt, ''Bu dönem tasarruf dönemi. kKedi kartlarının limitleriyle ilgili bir çalışma var. emeklilerle ilgili yüzde 45-50 civarında bir zam söz konusu olabilir. Asgari ücrette iki rakam öne çıkıyor. zam eğer enflasyon tahminine göre yapılıyor ise, 15707 TL, memur zammı referans alınır ise 17041 TL olabileceği söyleniyor. 

KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU KARARINI AÇIKLADI. AKŞENER NE YAPACAK?

İmamoğlu CHP yönetimi arasındaki gerilim bitmeyecek gibi görünüyor. CHP'nin kazanması çok zor. İYİ Parti faktörü var, CHP'den İzmir'i almaya çalışıyor. Akşener'in adaylığını açıklaması CHP'yle olan pazarlığın boyutuna bağlı. Özgür Özel adaylığını açıklasa bile partideki kaynama bitmeyecek.'' sözlerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

KREDİLER VE KREDİ KARTLARINDA HANGİ DÜZENLEMELER OLACAK? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Kredi kartı emekli maaşı Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Meral Akşener

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.