KPSS'yi kaçıranlar 2022 KPSS'ye girebilir mi? KPSS'ye geç kalanlar ve giremeyenler...

31 Temmuz günü gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nı kaçıran adaylar 2022 KPSS'nin iptali sonrası “KPSS'yi kaçıranlar yeni sınava girebilir mi?” sorusu üzerinden yoğun şekilde araştırmalarını sürdürüyor. İşte merak konusu olan KPSS iptal mi oldu, tekrarlanacak mı? KPSS'yi kaçırdım yeni sınava girebilir miyim? sorularının yanıtları ve tüm bilgiler.

2022 KPSS lisans oturumunda bazı sorularla ilgili çıkan kopya skandalının ardından KPSS iptal edildi.

Sınava geç kalan veya çeşitli sebeple giremeyen öğrenciler yapılacak yeni sınava girip giremeyeceğini merak ediyor.

RESMİ AÇIKLAMA YOK

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu KPSS sınavıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sınavda aynı soru iddiaları üzerine üst üste gelişmeler yaşanırken göreve bugün başlayan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, kritik açıklamalar yaptı. Ersoy, 31 Temmuz'daki KPSS sınavının iptal edildiğini duyurdu. Ersoy, Hem de 6-7 Ağustos 2022 ve 14 Ağustos 2022 tarihlerinde yapılacak oturumlar ertelenmiştir" dedi.

Ancak sınava geç kalan giremeyenlerin durumunun ne olacağıyla ilgili resmi açıklama yapılmadı.

KPSS'yi kaçıranlar 2022 KPSS'ye girebilir mi? KPSS'ye geç kalanlar ve giremeyenler... ile ilgili etiketler KPSS 2022 kpss
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.