Kova Yeniayı olağanüstü etkileriyle geliyor! İşte 31 Ocak - 6 Şubat haftalık burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarına ait 31 Ocak - 6 Şubat haftalık burç yorumları ilgi görüyor. Şubat ayının başlamasıyla beraber Kova Yeniayı gerçekleşiyor. İşte 31 Ocak - 6 Şubat haftası burç yorumları…

Şubat ayının başlamasıyla birlikte, haftanın akışını belirleyecek olan Kova Yeniayı gerçekleşecek. 31 Ocak – 6 Şubat haftasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları da bu olaydan etkilenebilecek.

31 Ocak - 6 Şubat 2022 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu: Kariyeriniz ile alakalı sağlam adımlar peşindesiniz. İş kurmak veya bu gibi konularda daha fazla motivesiniz. Bu hafta ortak kazançlarınız ile birlikte borçlar, krediler, yurt dışı bağlantılı süreçlerle ilgili bir gündem özelinizde olacak. İlişkilerinizde ise geleceğe dönük planlar mevcut.

Boğa Burcu: Günlük hayatınızda ertelediğiniz ya da ihmal ettiğiniz sorunlarınız varsa artık bunları ele almalısınız. Hafta sonunda sürpriz bir seyahat fırsatı karşınıza çıkabilir. Gelecek dönük hayallerde doğru yoldasınız.

İkizler Burcu: Haftanın hemen başında çocuklarınız ya da hobileriniz gündemde olacak. Ayrıca sağlığınızla da biraz ilgilenmelisiniz. Bir süredir odak noktanız olan parasal konular yeniden önünüze gelecek. Bu süreçte borçlarınız ve ödemelerinizle ilgilenmeniz gerekebilecek.

Yengeç Burcu: Hafta başında evinizle ve ailenizle ilgileneceksiniz. Enerjinizi biraz daha yükselterek keyif alacağınız aktivitelerde bulunabilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilir, ilişki konularında daha aktif olabilirsiniz. Aynı zamanda sağlık konuları da gündemde olacak.

Aslan Burcu: Haftanın ilk günü yakın çevrenizdeki insanlarla iletişim halindesiniz. İlerleyen günlerde ailenizle ilgilenmeniz, aile büyüklerinin bazı sorunlarını çözmeniz gerekebilecek. Sağlığınızla ilgili olarak dikkatli olmanızda fayda var.

Başak Burcu: Hafta başında parasal konulara odaklı olacaksınız. Sorumluluklarınızın fazlalığı biraz keyfinizi kaçırabilir. Bir süredir odak noktanızdan çıkmış olan aşk ve ilişki konuları tekrar gündeminize gelecek.

Terazi Burcu: Kendi yaşamınıza, hayattan istek ve beklentilerinize odaklısınız. Haftanın ilerleyen günlerinde para konularıyla ilgili bir gündeminiz olabilecek. Haftanın son günlerinde ise yakın çevrenizle, aileniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinize odaklanma ihtimaliniz var.

Akrep Burcu: Haftanın ilk gününde biraz daha içedönük olabilir, çalışıyorsanız işlerinize odaklanmakta biraz zorlanabilirsiniz. Önümüzdeki süreçte biraz daha eğitim konularına ve yakın çevre ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Kısa seyahat fırsatları karşınıza çıkabilir.

Yay Burcu: Hafta başında sosyal hayatınızda aktif olabilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ya da etkinliklere katılabilirsiniz. Evden çalışmak ya da işiniz yoksa dinlenmek, kişisel gelişim çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun günler.

Oğlak Burcu: Haftaya başlarken kariyerinizle ilgili konular gündeminizde. Pazar günü Ay sizin burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Bu yoğun gündem arasında dinlenmeye mutlaka zaman ayırmalısınız.

Kova Burcu: Haftanın ilk günü yurt dışı bağlantılı işler, eğitim konuları gündeminizde olabilir. İlerleyen günlerde kariyerinize odaklanabilirsiniz. Sosyal hayatınızda da hareketlenme olabilir. Arkadaşlarınızla iletişim halinde olabilir ya da işinizle ilgili etkinliklere katılabilirsiniz.

Balık Burcu: Haftaya başlarken parasal konular gündeminizde olacak. Borçlarınız ve ödemelerinizle ilgilenmeniz gerekecek. Yeni bir bütçe planı üzerinde çalışabilirsiniz. İlerleyen günlerde yurt dışı bağlantılı işler, eğitim konuları gündeminizde olabilir.

Kova Yeniayı olağanüstü etkileriyle geliyor! İşte 31 Ocak - 6 Şubat haftalık burç yorumları ile ilgili etiketler haftalık burç yorumları burç yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.