Koronavirüse yakalanan Ali Sunal'dan üzen haber!

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Kemal Sunal'ın kendisi gibi oyuncu olan çocukları Ali Sunal ve Ezo Sunal koronavirüse yakalanmıştı. Ali Sunal'ın nefes almada yaşadığı zorluk sebebiyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Diğer taraftan oyuncunun sağlık durumuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Ünlü oyuncu Ali Sunal ve kardeşi Ezo Sunal'ın geçtiğimiz hafta koronavirüs şüphesiyle yaptırdığı test sonuçları pozitif çıkmıştı. 20 gün önce doğum yapan ve hastalık sürecini evinde atlatan Ezo Sunal'ın aksine, abisi Ali Sunal'dan sevenlerini üzen haber geldi...

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI

Nefes almakta sorun yaşayan 43 yaşındaki oyuncu Ali Sunal, hastaneye kaldırıldı. Ayrıca, Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade'nin anne ve babası da koronavirüse yakalanmıştı. İkinci kez hamile olan Nazlı Kurbanzade'nin ise koronavirüse yakalanıp yakalanmadığıyla ilgili bir bilgi gelmedi.

Ali Sunal'ın sağlık durumu hakkında aileden henüz bir açıklama gelmedi.

ALİ SUNAL HAKKINDA

Ali Sunal, 1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Yeditepe Üniversitesi'nde İşletme eğitimi gören Sunal, Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Tiyatronun yanı sıra, pek çok dizi ve filmde de rol aldı.. İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Sunal, 2011 yılının temmuz ayında oyuncu Gökçe Bahadır ile evlendi. Çift  2012 yılında ise tek celsede boşandı. Sunal, uzun süreden beri Güldür Güldür Show'da koreografi yönetmenliği yapmaktadır.

Koronavirüse yakalanan Ali Sunal'dan üzen haber! ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Ali Sunal Ezo Sunal
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.