Korona testi pozitif çıktı, boğazda yine parti verdi! Şevval Şahin ve Yiğit Marcus akıllanmıyor...

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral, 30 Ağustos'taki doğum gününde Boğaz'daki evinde parti vermişti. Parti sonrası Aral'ın koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Akıllanmayan ikili bu kez de Şevval Şahin'in yeni yaşını kutlamak için arkadaşlarıyla partide buluştu.

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ile sevgilisi Yiğit Marcus Aral, pandemi sürecinin büyük kısmını Miami’de geçirdi. İkili, Türkiye’ye döner dönmez de partiden partiye koştu.

Korona testi pozitif çıktı, boğazda yine  parti verdi! Şevval Şahin ve Yiğit Marcus akıllanmıyor...

 PARTİLEMEYE DEVAM!

Marcus Aral, 30 Ağustos’ta da Boğaz’daki evinde kalabalık bir yaş günü partisi organize etmişti. Bu eğlenceden kısa süre sonra Yiğit Marcus Aral’ın yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine partiye katılan ünlü isimler paniğe kapılmıştı.

Akıllanmayan Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral, bu kez de Şahin’in yeni yaşını kutlamak için arkadaşlarıyla partide buluştu.

Korona testi pozitif çıktı, boğazda yine  parti verdi! Şevval Şahin ve Yiğit Marcus akıllanmıyor... - Resim : 2

Sevgililer yine kalabalık arkadaş grubu ile eğlendi.

 

Korona testi pozitif çıktı, boğazda yine parti verdi! Şevval Şahin ve Yiğit Marcus akıllanmıyor... ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Koronavirüs Korona Şevval Şahin Parti Yiğit Marcus Aral
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.