Konser sırasında kıyafetinin azizliğe uğramıştı! Yıldız Tilbe'den gazetecilere sert yanıt

Geçtiğimiz günlerde Harbiye'de sahne alan 55 yaşındaki şarkıcı Yıldız Tilbe sahnede kıyafetinin azizliğine uğramıştı. Dans ettiği sırada birden kıyafeti açılan ve iç çamaşırı görünen ünlü şarkıcı gazetecilerin yaşadığı talihsiz olayı hatırlatması üzerine ilginç bir cevap verdi.

Dün İstanbul'da bir alışveriş merkezinde maskesiz alışveriş yaparken görüntülenen Yıldız Tilbe, gazetecilerin maske, aşı ve yurtdışında iptal olan konserlerini hatırlatması üzerine sert cevaplar verdi.

Geçtiğimiz ay koronavirüs aşısı olduğu yönünde çıkan haberleri yalanlayan 55 yaşındaki şarkıcı, "Korumayan aşıyı niye olayım? Ölürsem ölürüm, kalırsam yine öleceğim bir gün." diyerek net bir tavır sergilemişti. Ünlü şarkıcı dün İstanbul'da bir AVM'de maskesiz alışveriş yaparken görüntülendi.

Gazetecilerin, Tilbe'ye neden maskesiz olduğunu ve aşı yaptırmadığı için yurt dışı konserlerinin iptal edildiğini hatırlatması üzerine Tilbe sert cevaplar verdi. Gazetecilerin, ''aşı olmamakta kararlı mıyız?'' sorusuna, ünlü şarkıcı kendisine ait olan ''Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım'' şarkı sözleriyle karşılık verdi.

Konser sırasında kıyafetinin azizliğe uğramıştı! Yıldız Tilbe'den gazetecilere sert yanıt

'SENİN GÖZÜN KÖR!'

Ardından, geçtiğimiz günlerde sahnede göğüs frikiği verdiğini söyleyen gazeteciye ise ''senin gözün kör yavrum, senin göğsün açılmış'' şeklinde cevap verdi.

Konser sırasında kıyafetinin azizliğe uğramıştı! Yıldız Tilbe'den gazetecilere sert yanıt ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.