Komik 1 Nisan şakaları! Sevgiliye, kankaya, arkadaşa, annelere, babalara Nisan 1 şakası

Sevgiliye, kankaya, arkadaşa, annelere, babalara komik 1 Nisan şakaları bir kez daha gündemde. Tüm dünyada ve ülkemizde birçok insan Nisan 1’de eşek şakası olarak tabir edilen komik anıları gün yüzüne çıkartırlar. İşte 1 Nisan şakaları…

Geçmiş zamanlardan günümüze kadar gelen ve Sevgiliye, kankaya, arkadaşa, annelere, babalara yapılan 1 Nisan şakaları evrensel olarak kutlanmaktadır. 1 Nisan da sizde hiç farkında olmadan bu şakalara maruz kalabilirsiniz.

Dünyanın pek çok bölgesinde geleneksel hale gelmiş 1 Nisan şakaları okullarda da öğrenciler arasında her daim eğlence konusu olmayı başarmıştır. Bu evrensel şaka günü farklı kültür ve geleneklerde de benzer şekilde kutlanmaktadır. Günümüzde 1 Nisan ile ilgili anısı olmayan insan yok gibidir.

Eğlencenin doruklarına vardığımız 1 Nisan günü mutlaka hepimizin aklında farklı bir anı olarak kalmıştır. İnsanlar her ne kadar bugün birbirine şaka yapsalar da 1 Nisan her zaman bir şaka günü olarak anılacaktır.

1 NİSAN ŞAKALARI

Karton Kutu ve Su Dolu Balon Şakası

1 Nisan şakalarının içinde belki de dikkatini çekecek en iyi şakalardan birisidir. Bu şakayı yapmak için öncelikle bir karton kutu bulun. Daha sonra içine su doldurduğunuz bir balonu son şişkinliğe ulaşacak boyuta gelene kadar şişirin. Balonu kutuya koyduktan sonra kutuyu yüksek bir yere koyun. Şakazedemize şu kutuyu verebilir misin diyerek şakanızı yapın. Emin olun çok eğleneceksiniz.

Diş Macunlu Bisküvi

1 Nisan şakaları okullarda sıkça yapılan şakalar olarak bilinmektedir. Arkadaşlarınızdan birine diş macunlu bisküvi şakasını rahatlıkla yapabilirsiniz. Öncelikle bir paket kremalı bisküvi alın. Bisküvinin içinde kremaları temizleyerek arasına diş macunu sürün. Güzel bir şekilde bisküvileri kapatıp ambalajına koyduktan bir arkadaşınıza ikram edin. Emin olun bisküviyi yediğinde arkadaşınız yüzünün aldığı hal sizi güldürecektir.

Klasik Kalabalık Ortam Şakaları

Kalabalık ortamlarda yapılan 1 Nisan şakaları her ne kadar klasikleşmiş olsa da eğlencelidir. Bu sayede kahkahalar daha çok artar. Mesela üç arkadaş tanımadığınız birisi yanınızdan geçerken yukarı bakın. Bir arkadaşınızı da bu esnada diğer kişinin tepkilerini kontrol etmek için uygun bir yere gizleyin. Emin olun çok eğleneceksiniz.

Boyalı Dürbün Şakası

Boyalı dürbün evden yapılabilecek basit şakalar arasında en kolayıdır. Bunu bu şakayı bilmeyen birine rahatlıkla yapabilirsiniz. Öncelikle borunun ağız kısmını boyayın. Şakayı kime yapacaksanız onun yanında dürbünle uzak bir yere bakın. Fakat bu esnada dürbünün boru kısmını yüzünüze temas ettirmeyin. Daha sonra dürbünü arkadaşınıza verin. Arkadaşınızın gözünün etrafı yuvarlak bir siyah boyayla boyanacaktır. Tabii arkadaşınızın aldığı bu hal sizi gülmekten kırıp geçirecektir.

Kibrit Kutusuna Tüylü Cisim Koyma Şakası

Kibrit kutusuna tüylü cisim koymak 1 Nisan şakaları arasında en az bilinenidir. Öncelikle bir kibrit kutusunun içine siyah tüyü bulunan küçük bir iplik yumağı koyun. Daha sonra kutuya ince görünmez bir ip bağlayıp kibrit kutusunu evin en uzak köşesine bantlayın. Böylece siyah kutuya açılırken ip siyahı yumağı çekip sanki kutudan böcek çıkıyormuş hissi verecektir.

Kayıp Aranıyor Şakası

1 Nisan şakalarının arasında en acımasız olanı bu şakadır. Bu şakayı yapmadan önce arkadaşınızın ya da tanıdığınızın fotoğrafını bulun. Fotoğrafı güzelce bir A4 kağıdına tasarlayarak altına kayıp aranıyor ilanı verin. Daha sonra etrafınızdaki binaların kapılarına yapıştırın. Emin olun çok güleceksiniz.

SEVGİLİYE 1 NİSAN ŞAKASI

Ayrılmak istediğinizi söyleyerek sevgilinizi inandırın, sonradan “1 Nisan!” diyerek doğruyu açıklayın. Ama dikkat edin bu son şakanız olmasın.

Buluşmaya başkasıyla el ele gidin!

Sevgilinizin telefonunu çaldırıp kapatın, geri döndüğünde erkekseniz bir kızı, kız tarafıysanız da bir erkeği konuşturup xxx’in telefonunda geziniyordum, kimi aldattığını merak ettim, şu anda duşta deyip kapatsın. Çok riskli ama unutulmayacak bir şaka.

Önüne bir litre su koyup su falına bakacağım deyin. Hokus pokus gibi bir şeyler söyledikten sonra bir şeyler fısıldayın, koklayın ve oldu deyip koklatın, tam koklarken suyu üzerine boca edin.

Komik 1 Nisan şakaları! Sevgiliye, kankaya, arkadaşa, annelere, babalara Nisan 1 şakası ile ilgili etiketler 1 nisan şakası Nisan 1 şakası komik şakalar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.