Kokainden namaza hızlı geçiş: Dilan Polat, kardeşi Sıla Doğu'nun namaz kıldığı anları paylaştı

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada açtığı canlı yayında "Kokain de kullanıyorum sana ne?" diyerek uyuşturucu kullandığını itiraf etmiş ardından da gözaltına alınmış ve serbest bırakılmıştı. Dilan Polat kardeşi Sıla Doğu'nun namaz kılarken bir görüntüsünü paylaştı.

Sosyal medya paylaşımları ve lüks hayatını sergilemesi nedeniyle adından söz ettiren fenomen ve iş insanı Dilan Polat, canlı yayında kokain kullandığını itiraf ettikten sonra denetimli serbestlik ile serbest kalan kardeşinin namaz kıldığı anları paylaştı.

Dilan Polat hakkında çeşitli iddialar sosyal medyada ortaya atılmış ve bu olaylarla ilgili canlı yayında çok sert ifadeler kullanan kardeşi Sıla Doğu, küfürler etmişti. Daha da önemlisi canlı yayın sırasında uyuşturucu madde kullandığını itiraf ettiği için gözaltına alınmıştı.

 

Bir gün sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Doğu eve dönmüştü. Dilan Polat ise Doğu'nun namaz kıldığı görüntüleri paylaşarak gösteriş olmadığını ve kardeşinin sürekli namaz kıldığını belirtti.

 

Kokainden namaza hızlı geçiş: Dilan Polat, kardeşi Sıla Doğu'nun namaz kıldığı anları paylaştı ile ilgili etiketler Sıla Doğu Dilan Polat namaz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.