Kızından aldığı bileziklerle sevgilisine kaçtı! Gülşen Düzyol bilezikleri geri verecek mi?

56 yaşındaki Gülşen Düzyol, 40 yıllık eşi Ahmet'i terk edip komşusu Hüseyin ile kaçmıştı. Eşini bulmak için Müge Anlı'ya başvuran Ahmet bey hayatının şokunu yaşadı. 10 yıldır komşusu Hüseyin'e aşık olduğunu bu yüzden eşini terk ettiğini söyleyen Gülşen Düzyol, kızından aldığı iddia edilen 9 bileziği de sevgilisiyle kaçarken götürdü. Gülşen Düzyol, bilezikleri geri verecek mi? Detaylar haberimizde...

56 yaşındaki Gülşen Düzyol'un evden kaçış hikayesi Türkiye'yi şoke etti. Gülşen'i aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Ahmet bey, eşi Gülşen'in itiraflarıyla hayatının şokunu yaşadı. Gülşen, 40 yıllık eşi Ahmet'i terk edip evden kaçtı. Canlı yayındaki itiraflarında Hüseyin isimli şahısa 10 yıldır aşık olduğunu söyleyerek Müge Anlı'yı ve izleyicileri hayrete düşürdü. 

İddiaya göre; Gülşen, evden kaçarken kızından aldığı 9 adet bileziği de beraberinde götürdü. Ahmet bey ve damadı programa çıkarak 9 adet bileziği geri istedi.

GÜLŞEN DÜZYOL, ALDIĞI BİLEZİKLERİ GERİ VERECEK Mİ?

Gülşen Düzyol, bileziklerden 3'ünü geri vereceğini söyledi. Eşi Ahmet bileziklerin tamamını istediği söyledi.

Kızından aldığı bileziklerle sevgilisine kaçtı! Gülşen Düzyol bilezikleri geri verecek mi

 

''EŞİME BÜYÜ YAPTILAR''

Ahmet Bey, ‘’Eşim böyle bir kadın değildi. Dürüst bir kadındı. Eşime büyü yaptılar. Kafası gitti.’’ ifadelerini kullandı.

Gülşen Düzyol, ‘’Ben aradığımı Hüseyin’de buldum.’’ dedi ve kaçtığı Hüseyin’in uğruna kocası Ahmet’i ve çocuklarını sildiğini söyledi.

Gülşen ve Ahmet'in kızı Tuğba, ‘’Anne biz seni tanıyamıyoruz, sen çok değişmişsin.’’ şeklinde konuştu.

Kızından aldığı bileziklerle sevgilisine kaçtı! Gülşen Düzyol bilezikleri geri verecek mi? ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.