Kıvanç Tatlıtuğ 13 bölüm için 20 milyon TL mi aldı? Aile dizisinin yıldız ismi Serenay Sarıkaya'dan bomba yanıt!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi 'Aile'nin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ'un düşük reytinglere rağmen 13 bölüm için 20 milyon TL para aldığı iddia edilmişti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan dizinin yıldız ismi Serenay Sarıkaya ise ortaya atılan iddialar hakkında, "Bunlar çok çirkin, konuşmaya gerek yok" dedi.

Aile dizisinde boşrolde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ile birlikte rol aldığı yapımda mafya iş insanı Aslan karakterini canlandırıyordu.

Dizi reytinglerde istenen başarıyı elde edemedi. İddialara göre Kıvanç Tatlıtuğ'un yapım şirketi AY Yapım'la yaptığı anlaşmayla 13 bölümü garantilediği ortaya çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ 13 bölüm için 20 milyon TL mi aldı? Aile dizisinin yıldız ismi Serenay Sarıkaya'dan bomba yanıt!

13 BÖLÜM İÇİN 20 MİLYON TL Mİ ALDI?

Ünlü oyuncu 13 bölümlük para olan 20 milyon TL'yi peşin aldığı iddialarıyla gündeme geldi. Serenay Sarıkaya'ya ise bu iddialar soruldu.

SERENAY SARIKAYA: BUNLAR ÇOK ÇİRKİN

Sorudan rahatsız olan Sarıkaya sorular üzerine, "Bunlar çok çirkin konuşmalar konuşmaya gerek yok. Sektörde böyle bir düzen yok ki..." dedi.

 

 

Kıvanç Tatlıtuğ 13 bölüm için 20 milyon TL mi aldı? Aile dizisinin yıldız ismi Serenay Sarıkaya'dan bomba yanıt! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.