Kişi başı para isteyip 300 TL'lik yoldan 1000 TL almaya çalıştı! Taksici terörü sürüyor

İstanbul'da bir taksici, taksisine 5 kişi bindikleri için müşterilere 'Taksimetre açmam, pazarlık yapalım' diyerek 300 liralık yol için 1000 TL istedi.

İstanbul Koza Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre 34 TDN 40 plakalı taksiye binen 5 kişi, taksicinin kendilerinen fazla para istediği anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Taksimetre açmayan sürücü, kilometre hesabı yapıp müşterilerle pazarlık yapmaya çalıştı. “Taksimetre açmam, 5 kişisiniz, bin TL tutar” diyen taksicinin söyledikleri karşısında şok olan vatandaşlar, “Bu alemin akıllısı sen misin? Bin TL’ye karşıya geçerim” diyerek tepki gösterdi.

En son taksimetre açmayı kabul eden sürücü, "1 kişi için 50-60 TL fark ödersiniz" dedi.

Tartışmanın ardından taksiden inen kadınlar, yoldan geçen başka bir taksiye binip 300 TL'ye gidecekleri yere gitti. Taksi içinde yaşanan ücret tartışması ise müşterinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kişi başı para isteyip 300 TL'lik yoldan 1000 TL almaya çalıştı! Taksici terörü sürüyor ile ilgili etiketler Taksici İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.