Kırmızı Oda Esra kim? Esra Ceren Balıkçı kimdir? Kaç yaşında?

Kırmızı Oda Esra kim? Esra Ceren Balıkçı kimdir? Kaç yaşında? TV8 ekranlarında her Cuma akşamı yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde oyunculuğu ile dikkat çeken Esra Ceren Balıkçı kimdir sizler için araştırdık.

Kırmızı Oda Esra kim? Esra Ceren Balıkçı kimdir? Kaç yaşında? Herkesin severek izlediği ve gerçek bir hikayeye dayanan Kırmızı Oda dizisinde rol alan Esra Ceren Balıkçı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine topladı. Herkesin merak ettiği Kırmızı Oda Esra kim sizler için derledik.

Kırmızı Oda Esra Kim?

Esra karakteri, babasıyla annesi kendisi küçük yaşta boşandıktan sonra çok sevdiği babasından ayrı kalmış ergenlik döneminde genç bir kız. Esra, yaşadığı sorunlar nedeniyle yemek yemekten kesilmiş ve kendini derslere vererek ders haricinde hayatında hiçbir aktiviteye izin vermemiş.

Kırmızı Oda Esra kim? Esra Ceren Balıkçı kimdir? Kaç yaşında?

Elif Ceren Balıkçı Kimdir?

Bez Bebek dizisiyle tanınan ve bir dönem Kırgın Çiçekler'de yer alan oyuncu Elif Ceren Balıkçı 9 Nisan 1999 tarihinde Avusturya’da doğdu. İlk olarak Kayıp Prenses adlı dizide rol aldı.

Ekranlarda çocuk oyuncu olarak tanınan Balıkçı, Göç Zamanı, Bana Artık Hicran De, Madalyon gibi dizilerde de yer aldı. Bir dönem ekranlara damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi Merhamet'te Narin karakterinin küçüklüğüne hayat verdi.

Elif Ceren Balıkçı, Kırgın Çiçekler dizisindeki Sedef karakteriyle kariyer hayatında büyük çıkış yakaladı.

Kırmızı Oda Esra kim? Esra Ceren Balıkçı kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Elif Ceren Balıkçı kimdir kaç yaşında nerelidir Kırmızı Oda Esra kim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.