Kiracısının evini basıp küfürler savuran ev sahibi, kamerayı görünce yavru kediye dönüştü

Artan kira fiyatları sonrası ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan olaylar sürüyor. Son olarak bir ev sahibinin kiracısının evini basıp kapıları yumruklayarak küfürler savurduğu görüntüler ortaya çıktı. Kamerayı gören ev sahibi bir anda kibar bir şekilde konuşmaya başladı. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Kira fiyatlararının uçuk seviyelere gelmesi ve kira zamlarında getirilen %25 zam sınırı sonrası ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan her gün yeni bir olay gündeme geliyor.

EVİ BASIP KÜFREDEN EV SAHİBİ KAMERAYI GÖRÜNCE 'R' YAPTI

Ortaya çıkan görüntülerde, ev sahibninin kiracısının kapısını yumruklayark tehdit ettiği ve küfürler savurduğu görülüyor. Tam o sırada kapıyı açan kiracının elindeki kamerayı fark eden ev sahibi birden bir adeta bir yavru kediye dönüşüyor ve kibar bir şekilkde konuşmaya başlıyor.

Görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Kiracısının evini basıp küfürler savuran ev sahibi, kamerayı görünce yavru kediye dönüştü ile ilgili etiketler ev sahibi kiracı Kavga küfür

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.