''Kim Milyoner Olmak İster?'' yarışmasında ter döktüren şampiyonluk sorusu!

ATV'de Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen ''Kim Milyoner Olmak İster?'' adlı bilgi yarışmasında yine izleyenleri ekrana kilitleyen bir bölüm yaşandı. İkinci baraj sorusuna kadar başarılı bir performans sergileyen yarışmacının karşısına çıkan futbol sorusu yarışmacıya ter döktürdü. İşte detaylar...

ATV'de Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen ''Kim Milyoner Olmak İster?'' adlı bilgi yarışmasında heyecan dolu anlar yaşandı. 

FUTBOL SORUSU GECEYE DAMGA VURDU!

Ahmet Zeki Ertem isimli yarışmacı ikinci baraj sorusuna kadar geldi. 200 bin liralık soruyu açtıran yarışmacının karşısına, '1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde 1968-1980 arasında hangi futbol takımı hiç şampiyon olmamıştır?' sorusu çıktı. Şıklar arasında dört büyük kulüpler yer aldı. Yarışmacı, 'B- Galatasaray' şıkkını seçti, ancak doğru cevap 'A- Beşiktaş' olacaktı. Yarışmacı yarışmadan 30 bin TL alarak elendi.

''Kim Milyoner Olmak İster?'' yarışmasında ter döktüren şampiyonluk sorusu!

''Kim Milyoner Olmak İster?'' yarışmasında ter döktüren şampiyonluk sorusu! ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.