'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında ilginç anlar! İkinci soruda seyirci jokerini kullandı: Soruyu görenler şaşkına döndü

ATV'de yayınlanan başarılı sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu ''Kim Milyoner Olmak İster?'' adlı bilgi-kültür yarışmasında ilginç anlar yaşandı. Büyük ödülün 5 milyon TL'ye yükseldiği ve para ağacının yenilendiği bölümde bir yarışmacının seyirci joker hakkını kullandığı soru izleyenleri şaşkına çevirdi. İşte haberin detayları..

''Kim Milyoner Olmak İster?'' programı her hafta olduğu gibi bu hafta da ilgiyle izlendi. Büyük ödülün 5 milyon TL'ye yükseldiği yarışmada para ağacı da yenilendi ve yarışmaya 13. soru ilave edildi.

Yarışmaya katılan Arfisu Yolcu'nun henüz ikinci soruda seyirci joker hakkını kullanması izleyenleri şaşırttı. Heyecanına yenik düşen yarışmacının joker hakkını kullandığı soruyu görenler neye uğradıklarını şaşırdı.

BASİT SORUDA JOKER HAKKI KULLANINCA HERKES ŞAŞKINA DÖNDÜ!

Baraj sorusu olan ikinci soruda yarışmacının karşısına, "tahin ve pekmez, 'bal ve kaymak' gibi ikililerin yer aldığı bir listede, 'pilav'ın eşi olarak muhtemelen hangisi gösterilmiştir?" sorusu çıktı. Arifsu Yolcu isimli yarışmacı heyecanına yeni düşerek seyirci joker hakkını kullandı. Seyircilerin yüzde 98'i doğru cevap olan 'B- Kuru fasülye' şıkkını seçti. Yarışmacı, heyecandan doğru cevabı şaşırdığını söyledi.

'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında ilginç anlar! İkinci soruda seyirci jokerini kullandı: Soruyu görenler şaşkına döndü

5. SORUDA ELENDİ!

Beşinci soruya kadar gelebilen yarışmacı, yarışmadan 5 bin TL alarak yarışmaya veda etti.

 

 

 

'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında ilginç anlar! İkinci soruda seyirci jokerini kullandı: Soruyu görenler şaşkına döndü ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.