KILIÇDAROĞLU’NUN GİDİŞİ, ÖZGÜR ÖZEL’İN GELİŞİ CHP İÇİN NE ANLAMA GELİYOR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümündeCHPdeki yeni Özgür Özel dönemini, ABD’nin İsrail'e uçak gemilerinin ardından nükleer denizaltı göndermesini, Yunan basınının ABD donanmasına ‘Kürt devleti’ kursun çağrısını masaya yatırdı.

''ABD 'BELLİ SENARYOLARI NETANYAHU'NUN GİDİŞİYLE UYGULAMA' PLANINI GERÇEKLEŞTİRMEYE BAŞLADI. ABD ARADAN SIYRILMAYA ÇALIŞIYOR''

Bozkurt, ''O kadar alçakça bir savaş ki, bir tarafın elini tutmuşlar diğerini vurmasına izin veriyorlar. ABD Filistinlilerin hatrına değil, kendileri tutuştuğu için farklı bir politika izlemeye başladı. Biden savaş suçu işledi, ağırlaştırılmış müebbet cezası yiyecek birisi. Hegemonya mücadelesinde dengeler değişiyor. ABD 'Belli senaryoları Netanyahu'nun gidişiyle uygulama' planını gerçekleştirmeye başladı. ABD aradan sıyrılmaya çalışıyor. Olay İsrail'in kuruluş sürecine kadar gitmeye başladı. Karşımızda DEAŞ'tan daha tehlikeli bir yapılanma var. İsrail, sivilleri hedef alan bir terör yapılanmasıdır.

''ABD'NİN ÜZERİNDE ÇALIŞTIĞI BELLİ SENARYOLAR VAR''

Fidan-Blinken görüşmesinde savaş için ateşkes kararı çıkacağını sanmıyorum. ABD'nin üzerinde çalıştığı belli senaryolar var. ABD'nin 5 maddelik senaryosunda ilginç detaylar söz konusu. ABD'nin 'sıkıştırılmış kapatma', yeni bir Nekbe planı, Gazze'nin yeniden işgali, uluslararsı geçici bir yönetim ve müzakereyle çözüme gitme senaryoları söz konusu. İsrail-Filistin savaşında bu saatten sonra Türkiye'siz bir çözüm olamaz.

''ABD DONANMASI AKDENİZ'E SURİYE'NİN KUZEYİNDEKİ TERÖR OLUŞUMUNU KORUMAK İÇİN GÖNDERİLDİ''

'ABD ve Türkiye'nin gerilmesiyle nasıl faydalanırız?' hesabı yapan Yunanistan ve PKK gibi belli güçler bunun üzerine hamle yapmak istiyor. ABD de bunun zeminini hazırlıyor. Yunanistan bir mesaj veriyor. ABD donanması Akdeniz'e Suriye'nin kuzeyindeki terör oluşumunu korumak için gönderildi.

''ÖZEL DE 'DEMİRTAŞÇI'DIR. HDP'YLE İLGİLİ AYNI SÖYLEMLERİ DUYACAĞIZ''

İmamoğlu olmasaydı özel kazanamazdı. İmamoğlu'nun İBB'den kaynaklı siyasi gücü ve mali gücü söz konusu. CHP'de HDP politikalarının belirlenmesinde Özel etkili bir isimdir. CHP'de 'Atatürkçü'den çok 'Demirtaşçı'lar var. Özgür Özel de 'Demirtaşçı'dır. HDP'yle ilgili aynı söylemleri duyacağız. CHP'de HDP politikalarında hiçbir şey değişmeyecek. İmamoğlu-Özel kavgası çok yakındır. İYİ Parti içinde bir değişim var. Milliyetçiler tasfiye ediliyor. İYİ Parti ile CHP arasında bir arka kapı diplomasisi söz konusu. Uzlaşma konusunda birbirlerine yakınlar.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

KILIÇDAROĞLU’NUN GİDİŞİ, ÖZGÜR ÖZEL’İN GELİŞİ CHP İÇİN NE ANLAMA GELİYOR? ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.