Kılıçdaroğlu ailesinin acı günü: Kemal Kılıçdaroğlu kayınbiraderinin cenaze törenine katıldı

Kemal Kılıçdaroğlu, kayınbiraderi Prof. Dr. Hüseyin Özdağ için Eskişehir’de düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü ve Alzheimer Konukevi’nde bir süredir tedavi gören Prof. Dr. Hüseyin Özdağ, rahatsızlığı sonucu dün kaldırıldığı Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun ağabeyi olan emekli akademisyen Özdağ için Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Kılıçdaroğlu ailesinin acı günü: Kemal Kılıçdaroğlu kayınbiraderinin cenaze törenine katıldı

Cenaze törenine Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı, merhumun ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılıçdaroğlu ailesinin acı günü: Kemal Kılıçdaroğlu kayınbiraderinin cenaze törenine katıldı - Resim : 2

Kılıçdaroğlu ailesinin acı günü: Kemal Kılıçdaroğlu kayınbiraderinin cenaze törenine katıldı - Resim : 3

 

Zatürre ve solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Prof. Dr. Hüseyin Özdağ, cenaze namazının ardından Eskişehir Asri Mezarlığı’na defnedildi.

Kılıçdaroğlu ailesinin acı günü: Kemal Kılıçdaroğlu kayınbiraderinin cenaze törenine katıldı ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Selvi Kılıçdaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.