Kılıç Timi Süper Kadroyla Geliyor! Kenan İmirzalıoğlu Yüzbaşı Rolünde! İşte Yayın Tarihi

Bir zamanlar ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan ancak final yaparak herkesi hayal kırıklığına uğratan Savaşçı dizisinin devamı niteliğindeki Kılıç Timi geri geliyor. Bomba gibi isimlerinde kadroda yer alacağı Kılıç Timi herkesi koltuğundan edecek gibi görünüyor.

Başrollerinde Sarp Levendoğlu’nun oynadığı Savaşçı dizisi ilk bölümünden bu yana ilgiyle ilgiyle izlenmekteydi. Ancak ne olduysa 99. bölümde ani bir kararla yayını durdurulan Savaşçı dizisi uzun bir aranın ardından yeni oyuncu kadrosu ile yeniden ekranlara gelmeye başlasa da hiçbir şey eskisi gibi olmadı.

4 sezonun ardından oyuncu kadrosundan Berk Oktay ile Gaye Turgut Evin’i kaybeden Savaşçı dizisi akın akın kan kaybetti. Bununla birlikte Oktay’ın dizisinde olaylı bir şekilde ayrıldığı iddiaları da gündeme gelince oyuncunun kısa zaman sonunda Yasak Elma dizisi işle anlaştığı ortaya çıktı.

Kılıç Timi Süper Kadroyla Geliyor! Kenan İmirzalıoğlu Yüzbaşı Rolünde! İşte Yayın Tarihi

Başta Tamer Karadağlı olmak üzere kadrosuna Ediz Hun, Erkan Meriç, Serenay Aktaş, Anıl Tetik ve Ekin Mert Daymaz gibi oyuncuları dahil eden Savaşçı dizisi yine umduğunu bulamadı. Kamera arkasında çekimler her şey iyi giderken bu sefer de Savaşçı’nın yeni bölümleri için beklemeye başlayan hayranlara kötü haber tez geldi.

Sadece 6 bölüm sonra diziden ayrılma kararı alan Tamer Karadağlı şoku Savaşçı’yı adeta yerle bir etmeye yetti. 109. bölümde final yapan Savaşçı dizisinde Kılıç Timi mesajı gözlerden kaçmadı. Albay Kopuz, Kılıç Timi’nin artık Orta Asya’da görev yapacağını söyleyerek yeni bir dizi için umut kapısını sonuna kadar açmış oldu. Ancak asıl bomba da ondan sonra baş gösterdi. 

Kılıç Timi Süper Kadroyla Geliyor! Kenan İmirzalıoğlu Yüzbaşı Rolünde! İşte Yayın Tarihi - Resim : 2

Albay Kopuz, Kılıç Timi’nin artık Orta Asya’da görev yapacağını söyleyerek yeni bir dizi için umut kapısını sonuna kadar açmış oldu. Ancak asıl bomba da ondan sonra baş gösterdi. 

Ekranların yakışıklı oyuncularından biri olan Kenan İmirzalıoğlu’nun Kılıç Timi dizisi ile setlere geri döneceği iddia edildi. Son Yaz dizisine transfer olan Sarp Levendoğlu’nun yerine Kılıç Timi’nde Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakterine İmirzalıoğlu’nun can vereceği iddiası kulisleri yeniden hareketlendirdi.

Kılıç Timi Süper Kadroyla Geliyor! Kenan İmirzalıoğlu Yüzbaşı Rolünde! İşte Yayın Tarihi ile ilgili etiketler Savaşçı Kenan İmirzalıoğlu kılıç timi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.