Kerimcan Durmaz niçin hastanelik oldu?

Geride bıraktığımız gün sosyal medya hesabından bazı sahnelerini iptal ettiğini duyuran Kerimcan Durmaz üç gündür hastanede yatıyormuş.

Renkli kişiliği ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kısa sürede fenomen olan ve ünlü arkadaşlarıyla birlikte etkinliklerde boy gösteren Kerimcan Durmaz, yoğun temposu sırasında üşütünce apar topar hastaneye kaldırıldı.

Bazı sahnelerini iptal ettiğini duyurduktan sonra meraklı takipçilerinden yoğun olarak mesajlar alan Kerimcan Durmaz yüksek ateşle birlikte yatırıldığı hastaneden taburcu olduktan sonra Instastory kısmından yaşadıklarıyla ilgili bilgi verdi. 41 derece ateşle üç gün boyunca hastanede yattığını söyleyen Durmaz, durumunun iyi olduğunu eklemeyi de unutmadı.

kerimcan-ic-1

Ay başında doğum günü olan Durmaz kendisine doğum günü hediyesi olarak 5.5 karatlık 250 bin lira değerinde tektaş almıştı. Kerimcan’a ünlü dostlarından da pahalı ve lüks armağanlar yağdı.

Sosyal medya fenomeni, DJ Kerimcan Durmaz, 1 Kasım’da Gayrettepe’deki gece kulübü ‘Qubbe’de 23’üncü yaşını kutladı. Kendisine doğum günü hediyesi olarak 5.5 karatlık 250 bin lira değerinde tektaş alan Kerimcan’a ünlü dostlarından da pahalı ve lüks armağanlar yağdı.

Demet Akalın 30 bin liraya Hermes Birkin çanta aldı.

Yaz boyunca program yaptığı Tren Beach’in ortakları 130 bin liralık Rolex saat taktı.

Arkadaşları Samet, Caner ve Selin Ciğerci birleşip Kerimcan Durmaz’a 40 bin liralık Cartier bileklik hediye etti. Aynı bilekliğin 30 bin liralık başka modeli Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Gönül’ün eşi Hatice Gönül’den geldi.

Fatih Ürek’in hediyesi ise 20 bin lira değerinde bir küpeydi.

Bu arada popçu Berkay 35 bin liralık ücretini almadan partide bedava sahneye çıktı.

Kerimcan Durmaz saatini gösterirken tektaşı da dikkat çekti.

Kerimcan Durmaz niçin hastanelik oldu? ile ilgili etiketler Hastane Kerimcan Durmaz Sosyal Medya Fenomen ateş taburcu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.