Kerem Bürsin ve Demet Özdemir sevgili mi? Bomba iddia...

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2.Sayfa' programında bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı. Programın sunucusu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, Kerem Bürsin ile Demet Özdemir'in aşk yaşadığını iddia etti.

Magazin kulislerinde bomba bir aşk iddiası gündemde... Kerem Bürsin ile Demet Özdemir'in bir süredir yakınlaştığı ortaya çıktı.

Kanal D ekranların yayınlanan '2.Sayfa' programında, sunucu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, canlı yayına başlamadan önce bu iddiayı duyduklarını söyledi.

Kerem Bürsin ve Demet Özdemir sevgili mi? Bomba iddia...

Eskiden de tanışan çift ortak arkadaşları sayesinde daha sık görüşmeye başladı. Taraflardan henüz bir açıklama gelmezken Bürsin ve Özdemir’in karantina sürecini de birlikte geçirdikleri iddia edildi.

 

Kerem Bürsin ve Demet Özdemir sevgili mi? Bomba iddia... ile ilgili etiketler Demet Özdemir Kerem Bürsin Serenay Sarıkaya Aşk 2.Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.