Kerem Alışık'tan engelli gence yumruk iddiası

ATV ekranlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’non başrol isimlerinden biri olan ve Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık’ın 25 yaşındaki ambulans kullanan engelli figürana yumruk attığı iddia edildi.

ATV ekranlarının sevilen dizisi olan ve adım adım finale giden Bir Zamanlar Çukurova’nın başrol oyuncularından Kerem Alışık hakkında şok bir iddia herkesin derinden sarstı. Dizinin setinde ilginç gelişmeler ve gerginlik yaşanırken daha öncesinde de Kerem Alışık ile Bir Zamanlar Çukurova’ya veda eden Uğur Güneş arasında Hilal Altınbilek sebebiyle kavga yaşandığı dile getirilmişti.

Güneş ile kısa süren bir beraberlik yaşayan ve daha sonrasında da ayrılan Altınbilek’in Kerem Alışık ile birlikte görünmesi Bir Zamanlar Çukurova dizisi setinde gerginliğe neden olmuş ve ortaya çıkan dedikodular şok etkisi yaratmıştı.

Konu hakkında ayrıntılı detaylardan kaçınan yapımcı ekibi sessiz kalmayı tercih ederken Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Kerem Alışık’ın bir başka isimle daha gerginlik yaşadığı iddia edildi.

Kerem Alışık'tan engelli gence yumruk iddiası

Perşembe akşamlarında ATV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizilerden Bir Zamanlar Çukurova’da Murat Ünalmış ve Kerem Alışık arasında kavga yaşandığı söylentileri de kısa bir süre öncesinde ayyuka çıkmıştı.

ENGELLİ FİGÜRANA YUMRUK İDDİASI!

İkilinin tartışmalarının mahkemeye kadar taşındığı ifade edilirken Kerem Alışık’ın geçtiğimiz Ocak ayında yaşanan bir hadisede engelli bir gence yumruk attığı şeklindeki bir iddia da gündemde geniş bir yer buldu. Bir Zamanlar Çukurova’da dizisinde Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık’ın konuşma engelli bir figüranı yumruklaması yapıma adeta gölge düşürdü.

Kerem Alışık'tan engelli gence yumruk iddiası - Resim : 2

Dizinin setinden gelen son iddialara göre; ambulans kullanan engelli figüranın ani fren yapmasına sinirlenen Alışık’ın 25 yaşındaki gence yumruk attığı ve genç isimde hastaneden darp raporu almaya kalkınca da gönlünü almak adına da O’na hediyeler aldığı iddia edildi.

Olayın böylece kapatıldığı ve yaşananların hemen ardından da Kerem Alışık’ın Engelsiz Yaşam Vakfı’ndan ödül alması ise tüm set ekibini tamamen şoke etti.

Kerem Alışık'tan engelli gence yumruk iddiası ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova yumruk engelli genç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.