Kerem Alışık'tan aşk iddialarına yanıt!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncularından Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek'in aşk yaşadıklarına dair çıkan haberler magazin gündemini meşgul etmişti. Birliktelik iddialarının ardından Alışık, "İletişimim dostluk samimiyeti ölçüsündedir" şeklinde bir açıklama yaptı.

KEREM ALIŞIK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Kerem Alışık açıklamasında şu sözleri dile getirdi:

"Bir iddiaya göre denilerek, hiç bir dayanağı olmadan, ne amaçla uydurulduğu, nereden çıktığı belli olmayan, gelişi güzel yapılan haberler, maalesef hiç istemediği halde insanı açıklama yapmak zorunda bırakıyor. En kötüsü de bu galiba. Durup dururken gerçek olmayan bir şeyin gerçek olmadığının savunulması. Bir Zamanlar Çukurova setindeki tüm meslektaşlarım ve set arkadaşlarımla olduğu gibi Hilal'le de iletişimim, aynı arkadaşlık, aynı dostluk samimiyeti ölçüsündedir.. Bunun dışında yazılan, söylenen şeylerin asla gerçeği yansıtmadığının bilinmesini isterim.. Saygıyla.."

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Kerem Alışık (58) Ali Rahmet Fekeli'yi, Hilal Altınbilek (27) ise Züleyha karakterini canlandırıyor.

Kerem Alışık'tan aşk iddialarına yanıt! ile ilgili etiketler Hilal Altınbilek
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.