Kazara Aşk Seyirciye İyi Geldi! Sahnelerindeki Gizem Herkesi Büyüledi! Bu Sahne Sizi De Büyüledi Mi?

Star TV ' de yayınlanan yeni bir dizi olan Kazara Aşk, dün akşam ekranlarda verilen yeni bölümüyle izleyicisini ekranların karşısına toplamayı başardı. Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler'in başrollerinde bulunduğu Kazara Aşk üçüncü bölümüyle yükselişe geçti. Bu başarısıyla rotal kategorisinde birinci sırada yer alan dizi olmayı başardı. Yaz sezonunda ekranlara gelen yaz dizilerinin arasında daha öne çıkmak için reyting oranlarındaki küçücük bir artış bile dizinin diğerlerinin önüne geçmesini s

Star TV ' de yayınlanan yeni bir dizi olan Kazara Aşk, dün akşam ekranlarda verilen yeni bölümüyle izleyicisini ekranların karşısına toplamayı başardı. Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler'in başrollerinde bulunduğu Kazara Aşk üçüncü bölümüyle yükselişe geçti. Bu başarısıyla rotal kategorisinde birinci sırada yer alan dizi olmayı başardı. Yaz sezonunda ekranlara gelen yaz dizilerinin arasında daha öne çıkmak için reyting oranlarındaki küçücük bir artış bile dizinin diğerlerinin önüne geçmesini sağlıyor.

Kazara Aşk Seyirciye İyi Geldi! Sahnelerindeki Gizem Herkesi Büyüledi! Bu Sahne Sizi De Büyüledi Mi?

İlk Bölüm Reytingleri Düşük Gelmişti

 

Kazara Aşk 'ın ilk iki bölümünden elde edilen reyting oranları iyi gelmemişti. Üçüncü bölümünde ise ilk iki bölümüne göre daha iyi olması reyting oranlarının artacağı yönünde olumlu düşünceleri de beraberinde getirdi.

Kazara Aşk Seyirciye İyi Geldi! Sahnelerindeki Gizem Herkesi Büyüledi! Bu Sahne Sizi De Büyüledi Mi? - Resim : 2

Ortalama değerlere doğru oranlar elde etmeye başlayan Kazara Aşk için henüz iyi bir gidişatı olduğunu söylemek için henüz çok erkendir. Fakat eğlenceli hikayesi ile izleyicilerine kaliteli vakitler geçirterek izleyicilerinin beğenisini de kazandı. Dizinin  yeni bölümleri ekranlarda yer aldıkça reyting oranlarında da bir artış olacağı bekleniyor. 

Tüm Kişiler Kategorisinde İkinciliğe Gelmeyi  Başardı

 

Dün akşam ekranlara gelen üçüncü bölümüyle Kazara Aşk dizi tüm kişiler kategorisinde ikinciliği elde etmeyi başardı. Bu elde edilen ikincilik dizinin diğer gelecek bölümlerinde  de iyi bir çıkış yakalayacağını gösteriyor. Kazara Aşk tüm kişilerde iyi bir oran elde etmesine rağmen AB kategorisindeki başarısı ona göre çok düşük geldi.

Bu kategoride günü sekizinci olarak tamamlayan Kazara Aşk,  ABC1 kategorisinde ise beşinci olarak kendine yer edindi.  Gelecek bölümleri için olumlu bir izlenim yaratsa da reyting oranları düşük ve daha fazla izleyicisinin olması gerekiyor. Yapımcısı Koliba Film yönetmeni ise Sadullah Celen üstleniyor. 

Kazara Aşk Seyirciye İyi Geldi! Sahnelerindeki Gizem Herkesi Büyüledi! Bu Sahne Sizi De Büyüledi Mi? ile ilgili etiketler kazara aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.