Kardeşlerim'de Erken Final İddiası! Kadir'den Sonra Melisa'da Veda Etti! İşte Final Senaryosu

Kardeşlerim dizisinin son bölümünde Kadir ile Melisa’nın ayrılığı geceye damgasını vurdu. 29. bölümünde adeta ortadan ikiye ayrılan Kardeşlerim de erken final iddiaları da bir kez daha gündeme geldi.

Yönetmen koltuğunda Serkan Birinci’nin oturduğu Kardeşlerim dizisi her bölümü ile Pazar akşamlarına damgasını bir kez daha vurdu. Başrollerinde Celil Nalçakan ile Halit Özgür Sarı’nın oynadığı Kardeşlerim dizisinin son bölümünde yaşanan ayrılıklar herkeste şok etkisi yarattı.

Son fragmanda Kadir’in yerde yatması sonrasında Halit Özgür Sarı’nın diziden ayrılması kesinleşmiş gibiydi. Herkes bundan haberdar olurken diğer bir şok haberde Melisa’dan geldi. Ancak yinede Kardeşlerim dizisi hayranları Kadir’in neden kendi isteğiyle yapımdan ayrılmasına bir anlam veremedi.

Kardeşlerim'de Erken Final İddiası! Kadir'den Sonra Melisa'da Veda Etti! İşte Final Senaryosu

Son bölümde Kardeşlerim de şok eden bir ayrılık daha yaşandı. Dizide Melisa karakterine hayat veren ve 1999 doğumlu olan Damlasu İkizoğlu da Kardeşlerim’e veda eden oyunculardan birisi oldu. Oldukça iyi bir performans sergileyen güzel oyuncunun ayrılığı herkesin derinden yaraladı.

2020 senesinde Babil adlı dizide ilk kez kameralar karşısına çıkan İkizoğlu yeni projesi Kardeşlerim’de de oldukça sevildi. Dizi ile oldukça iyi bir çıkış yakalayan İkizoğlu, geniş bir hayran kitlesi de kazanmış oldu. Halit Özgür Sarı’nın ardından Damlasu İkizoğlu’nun ayrılığı ile Kardeşlerim dizisinin reytinglerden sonra erken final yapabileceği bile iddialar arasında yer aldı.

Kardeşlerim'de Erken Final İddiası! Kadir'den Sonra Melisa'da Veda Etti! İşte Final Senaryosu - Resim : 2

Damlasu İkizoğlu sosyal medyadan yaptığı veda açıklamasında, “Evet..! Benim Melisa ile yolculuğum buraya kadardı. Ne denebilir ki, tertemiz delirdik :) @kardeslerim çok güzel bir serüven oldu benim için. Bana bu güzel rolü teslim eden @ngmediatv ve sevgili yönetmenim @serkanbirinci ye sonsuz teşekkürler.. Gerçek abim @celilnalcakan iyi ki varsın, canım @simgeselcuk ve @onurseyityaran bu süreçte sımsıcak bir aile olduğumuz için çok mutluyum. Hellö partner @halitozgursari çok eğlenmedik mi be! Şimdi üzücü ama #KadMelVeda diyebilir miyiz? Bu keyifli yolculukta beraber olduğum tüm oyuncu arkadaşlarım, iyi ki sizi tanımışım, iyi ki beraberdik. Ve tabii ki gizli kahramanlar, sevgili ekip, siz olmasaydınız bu başarı olmazdı, hepinizin emeğine, yüreğine sağlık..

En büyük teşekkür ise sizlere.. Beni hiç yalnız hissettirmediğiniz, güzel dilekleriniz ve mesajlarınızla yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu bir ayrılık değil, yeni serüvenlerde karşılaşmak üzere..” ifadelerine yer verdi.

Kardeşlerim'de Erken Final İddiası! Kadir'den Sonra Melisa'da Veda Etti! İşte Final Senaryosu ile ilgili etiketler kardeşlerim halit özgür sarı Damlasu İkizoğlu melisa kadir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.