Kardeşlerim Dizisine Tepkiler Dinmiyor! Senarist Bu İlişkiye Son Verecek Mi?

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Kardeşlerim dizisi her bölümüyle bir başka heyecan ve drama neden oluyor. Dizide Asiye ve Doruk, Aybike ve Berk aşkları hayranlarının radarından çıkmazken bir ilişki daha var. Ancak bu ilişki ilgili ilgisiz herkesten tepki görüyor. İşte senariste tepkilerin dinmediği olay ve detayları...

Kardeşlerim dizisi hiikayesi ve oyunculukları ile iki sezondur reytinglerin zirvesinden düşmüyor. Anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin dram dolu hikayesinin anlatıldığı dizide bir de aşklar var ki her bölüm sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Kardeşlerim Dizisine Tepkiler Dinmiyor! Senarist Bu İlişkiye Son Verecek Mi?

Asiye ve Doruk'un masalsı aşklarının yanısıra Aybike ve Berk'in sıcacık ilişkileri de hayranlarının gündeminde. Ancak bir detay var ki bu kez tepkilere neden oldu.

Kardeşlerim Dizisine Tepkiler Dinmiyor! Senarist Bu İlişkiye Son Verecek Mi?

Kaan'ın Asiye'ye İlgisi Tepki Çekiyor!

Kardeşlerim dizisinde bir süre önce Doruk'un kardeşi olarak ortya çıkan Kaan hakkında bu tepkiler. Kaan'ın abisi Doruk'un sevgilisi Asiye'ye olan aşk dolu ilgisi dizinin izleyenlerinin de dikkatini ve tepkisini çekti.

Yaşanan bu karmaşık ilişkiler Kardeşlerim izleyicisinin tepkisini çekerken konuyla ilgilisi senaristi de tepkiler var. Gelecek bölümlerde Asiye ve Doruk'un barışma ihtimali olsa da Kaan'ın bu platonik aşkının nasıl çözüleceği merak konusu oldu.

Kardeşlerim Dizisine Tepkiler Dinmiyor! Senarist Bu İlişkiye Son Verecek Mi? ile ilgili etiketler kardeşlerim asiye doruk kardeşlerim asiye
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.