Kardeşlerim dizisinde beklenmeyen ayrılık! Dizide her bölüm biri gidiyor! Suzan Öldü mü?

Kardeşlerim dizisinde her bölüm biri eleniyor. Geçtiğimiz günlerde Kadir ve Melisa'nın diziden ayrılması seyirciyi de üzmüştü. Bu kez de bir başka isim diziye veda ediyor.

Cumartesi akşamları izlenen Kardeşlerim dizisi artık bir Survivor'a dönüştü. Seyirciler dizide yaşanan ayrılıklara daha fazla ne kadar sabredecek göreceğiz. Geçtiğimiz bölümlerde Kadir karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı ile Melisa'yı oynayan Damla İkizoğlu'nun ayrılması herkesi üzmüştü.

Kardeşlerim yeni bölümde final sahnesi çok konuşulacak. Suzan'ın verilen bir kokteylede kendini metrelerce yüksekten bırakması seyirciyi şoke etti. Ahu Yağtu'nun canlandırdığı Suzan karakteri hakkında sosyal medyada çok paylaşım yapıldı.

Bu akşamki bölümde Ahu Yağtu'nun oynadığı Kardeşlerim Suzan öldü mü sorusu yanıtını bulmadı. Dizinin gelecek bölümünde Suzan'ın ölüp ölmediği netleşiyor.

4 kardeşim yaşam öyküsünün anlatıldığı dizide geçtiğimiz haftalarda yaşanan ayrılıklar oyuncu kadrosunu zayıflattı. Kadir ve Melisa ayrıldı. Şimdi ise Suzan veda yolunda. İlerleyen bölümlerde nelerin olacağını göreceğiz.

Ahu Yağtu kaç yaşında?

Ahu Yağtu 43 yaşındadır. 11 Temmuz 1978 İzmir'de doğmuştur.

Çocukluğu Karşıyaka'da geçti. Anne babası o küçükken ayrıldı. Sanat okulundan mezun oldu. 14 yaşında model olmaya karar verince İzmir'den İstanbul'a taşınmış.

Kardeşlerim dizisinde beklenmeyen ayrılık! Dizide her bölüm biri gidiyor! Suzan Öldü mü? ile ilgili etiketler ATV Ahu Yağtu kardeşlerim kardeşlerim suzan suzan öldü mü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.