Kardeşlerim 48. Bölüm Fragmanı | Şov Başlıyor!

Kardeşlerim 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Kardeşlerim dizisi her bölümü ile heyecan yaratmaya devam ediyor. Peki Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak? İşte Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı...

Kardeşlerim 48. bölüm fragmanı izlemek isteyenler araştırmalara başladı. Cumartesi akşamları reyting rekorları kıran dizinin yeni bölümünde neler olacka? İşte Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı...

KARDEŞLERİM 48. BÖLÜM FRAGMANI

Kardeşlerim Son Bölümde Neler oldu?

'Sen kaç kişinin sonu oldun!'

'Belki bir gün lazım olur diye; kıyıya köşeye biraz mutluluk saklamalıydık…'

Ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan Kaan ve Süsen'in durumu merak konusu oldu. Hastane koridorunda Akif, çocuklarla birlikte Kaan ve Süsen'in son durumu için gergin bekleyiş içine girerler. Berk; babasından kalan hisseleri yönetecektir. Annesini de yanına alan Berk şirketin yolunu tutar. Aynı zamanda Oğulcan da Ömer'le birlikte ailelerinin geçimini sağlamak amacıyla yeni bir iş kurar.

Kardeşlerim 48. Bölüm Fragmanı | Şov Başlıyor!

Şengül, Gönül'ü Orhan'dan uzak tutmak için hamle yapmaya başlar. İlk adımı atan Şengül farkına varmadan hayatının en büyük hatasını yapmış olur.

Kardeşlerim 48. Bölüm Fragmanı | Şov Başlıyor! ile ilgili etiketler kardeşlerim fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.