Karantina için 32 parçalık çalma listesi! Koranavirüse yakalandıklarını açıklamışlardı...

Eşi Tom Hanks ile birlikte koranavirüsüne yakalandığını geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından açıklayan Rita Wilson, karantina için hazırladığı 32 parçalık çalma listesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Tom Hanks ile eşi Rita Wilson, sosyal medya hesaplarından tedavi sürecinde yaşadıklarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

Rita Wilson'dan 32 parçalık çalma koronavirüs listesi - Magazin haberleri

Wilson, karantinaya alınanlar için 32 parçadan oluşan bir çalma listesini 'Quarantunes' adıyla paylaştı.

ÖNERİ LİSTESİ HAZIRLADI

63 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından şarkı listesi hazırlamak takipçilerinden öneri istedi.

Rita Wilson'dan 32 parçalık çalma koronavirüs listesi - Magazin haberleri

Çift aralarında, 'Queen', 'The Beatles', 'Kelly Clarkson', 'Destiny's Child' gibi birçok ünlü şarkıcı ve grubun parçalarının da yer aldığı 32 şarkılık bir liste yayınladı.

Hanks, Elvis Presley’in hayatıyla ilgili bir film çekmek üzere gittiği Avustralya’da eşi Rita Wilson ile yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını geçtiiğimiz günlerde duyurmuştu.

 Rita Wilson'dan 32 parçalık çalma koronavirüs listesi - Magazin haberleri

"İZOLE HALDEYİZ"

Çift, salgına yakalandıktan sonra ilk fotoğraflarını Instagram'dan paylaşarak altına şu notu düşmüştü:

Merhaba millet. Burada bize iyi bakan herkese teşekkür etmek istiyorum. Covid-19'umuz var ve izole haldeyiz. O yüzden başkalarına yaymıyoruz.

Uzmanların tavsiyelerini takip ederek, kendimize ve birbirimize dikkat ederek bunu başarabiliriz. Yapabileceğimiz şeyler var, değil mi? Unutmayın, her şeye rağmen beyzbolda ağlamak yoktur!

 

 

 

Karantina için 32 parçalık çalma listesi! Koranavirüse yakalandıklarını açıklamışlardı... ile ilgili etiketler tom hanks Rita Wilson
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.