Kanlı hesaplaşma! İhsan Boyabat neden öldürüldü?

Kartal’da İhsan Boyabat’ın öldürülme nedeni çok yönlü olarak araştırılıyor. Polisin Boyabat’ın 50 milyon dolarlık bir alacak davasında, Cem Özmüş’ün öldürülmesi olayına yoğunlaştığı öğrenildi. Yine polisin Özmüş cinayeti sonrası, Boyabat’ın tetikçiye parasını eksik verdiği ve rest çektiği için vurulduğu iddialarını araştırdığı ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Kartal’da İhsan Boyabat’ın öldürülmesi olayı, tam olarak ortaya çıkarılamadı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve üç şube polisinin ortak çalışması ile Boyabat cinayetini soruşturduğu ve 2021’de meydana gelen bir cinayetle bağlantısını araştırdığı öğrenildi.

ZANLI İLK İFADESİNDE “BOYABAT ÜÇ YIL ÖNCE KÜFÜR ETMİŞTİ!”DEDİ!

Anadolu Adliyesi 15.Ağır Ceza Mahkemesi’nde ki cinayet duruşması olan İhsan Boyabat’ın, sanık olduğu duruşmaya gitmediği ortaya çıkmıştı. Boyabat, duruşma günü Kartal’da evinin önünde, iki kişi tarafından silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. Saldırıdan sonra iki şüpheli kaçarken polis tarafından yakalanmıştı. Poliste sorgulanan Emre Z. (22) ve arkadaşı Kürşat Batuhan E. (24) adlı iki şüpheli ilk verdikleri ifadelerinde, önceden husumetleri olan İhsan Boyabat’ın kendilerine küfür ettiği için tartıştıklarını söyledikleri anlaşılmıştı.

İFADELERİ YETERLİ BULMAYAN POLİS SORUŞTURMAYI DERİNLEŞTİRDİ!

Yine iki zanlının polisteki ifadelerinde, Boyabat ile tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine, yaralamak amacıyla ateş ettiklerini söyledikleri iddia edilmişti. Polisin Boyabat’ın katil zanlısı Kürşat Batuhan E.’nin ifadesinde; “3 yıl önce bana toplum içinde küfür edip rencide etti. Olay bu sebepten yaşandı.” şeklindeki ifadesini çelişkili bularak, soruşturmaya çok yönlü olarak derinleştirdiği belirtilmişti.

İHSAN BOYABAT’IN ÖLDÜRÜLME NEDENİ CEM ÖZMÜŞ CİNAYETİ Mİ?

Öte yandan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Asayiş ŞubesiAğır Suç ve Cinayet Bürosu ile Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin yanı sıra, İstihbarat Şubesi’nin de, İhsan Boyabat’ın öldürülme nedeni için ortak çalışma yürüttükleri ifade edildi. Bu arada, SüperHaber’in elde ettiği bilgilere göre; polisin İhsan Boyabat’ın 50 milyon dolarlık bir alacak davasında, Cem Özmüş’ün öldürülmesine yoğunlaştığı bildirildi. Yine polisin Özmüş cinayeti sonrası, Boyabat’ın tetikçiye parasını eksik verdiği ve rest çektiği için vurulduğu iddialarını araştırdığı ifade edildi.

Kanlı hesaplaşma! İhsan Boyabat neden öldürüldü? ile ilgili etiketler İstanbul Kartal cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.