Polis iz peşinde! Cinayet emrini kim verdi?

Kartal’da evinin önünde saldırıya uğrayan İhsan Boyabat’ın katil zanlısı Kürşat Batuhan E. ve Emre Z.’tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden Kürşat Batuhan E. ilk ifadesinde; “3 yıl önce bana toplum içinde küfür edip rencide etti. Olay bu sebepten yaşandı” dediği öne sürüldü. Polis azmettiriciye ulaşmak için, soruşturmayı derinleştirdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Silahlı saldırılar ve yasa dışı hesaplaşmaların yaşandığı Kartal’da, son olarak İhsan Boyabat adlı bir kişi yaşamını yitirmişti.

Polis iz peşinde! Cinayet emrini kim verdi?

YAKALANAN İKİ ZANLININ İLK İFADELERİ ÇELİŞKİLİ BULUNDU!

Anadolu Adliyesi 15.Ağır Ceza Mahkemesi’nde ki duruşması olan, ancak duruşmaya gitmeyen İhsan Boyabat’ın katil zanlısı iki kişi yakalanmıştı.Poliste sorgulanan Emre Z. (22) ve arkadaşı Kürşat Batuhan E. (24) adlı iki şüphelinin ilk verdikleri ifadelerinde, önceden husumetleri olan İhsan Boyabat’ın kendilerine küfür ettiği için tartıştıklarını söyledikleri öğrenildi.Yine iki zanlının,tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine,yaralamak amacıyla ateş ettiklerini söyledikleri iddia edildi.Polisin Boyabat’ın katil zanlısı iki kişinin ifadelerinin çelişkili bularak,soruşturmaya çok yönlü olarak derinleştirdiği ifade edildi.

Polis iz peşinde! Cinayet emrini kim verdi? - Resim : 2

POLİS AZMETTİRİCİYİ BELİRLEMEYE ÇALIŞIYOR!

Boyabat’ın katil zanlısı iki kişinin kullandığı tabancanın, başka bir olayda kullanılıp kullanılmadığının belirlenmesi işin polis kriminal laboratuvara yollandığı bildirildi. Polisin çapraz sorguya aldığı cinayet zanlısı için kişinin telefon kayıtları ve görüştüğü kişilerin belirlenmesi için, baz istasyonu kayıtlarını beklediği belirtildi. Öte yandan öldürülen İhsan Boyabat’ın cenazesi, dün kalabalık akraba ve arkadaş grubu tarafından dün toprağa verildi.

 

Polis iz peşinde! Cinayet emrini kim verdi? ile ilgili etiketler İstanbul Kartal cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.