Kalpli paylaşımı dikkat çekti... Icardi ile Simge Sağın arasında neler oluyor?

Şarkıcı Simge Sağın (41), Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen Mauro Emanuel Icardi Rivero (30) ile sosyal medyada takipleşmeye başladı. Icardi, Instagram'dan paylaştığı hikayesinde kendi fotoğrafına Simge'nin dillere dolanan ‘Aşkın Olayım’ şarkısını da ekleyip ünlü şarkıcıyı etiketledi. Simge Sağın’ın daha sonra bu hikayeyi kalp emojisi koyarak kendi profilinde paylaştı.

Icardi ile Simge, Instagram'da birbirlerini takibe aldılar. Galatasaray’ın yıldızlarından Mauro Icardi, sosyal medya hesabından Simge Sağın’ı etiketleyerek ‘Aşkın Olayım’ şarkısını yayınladı. Ardından Simge de Icardi'nin bu paylaşımına kendi hesabında yer verdi. Simge'nin kalp emojisi koyarak paylaşması ise dikkat çekti.

Kalpli paylaşımı dikkat çekti... Icardi ile Simge Sağın arasında neler oluyor?

Simge ile Icardi'nin sosyal medyadan birbirlerini takibe alması 'yeni bir aşk mı doğuyor?' sorusunu beraberinde getirdi.

Galatasaray taraftarları, Simge Sağın’ın çok sevilen ‘Aşkın Olayım’ şarkısını Galatarasay’ın yıldız futbolcusu Mauro İcardi’ye ithaf etmişti. Oyuncu, her gol attığında stadta Simge’nin bu şarkısı çalınıyordu.

 

 

Kalpli paylaşımı dikkat çekti... Icardi ile Simge Sağın arasında neler oluyor? ile ilgili etiketler Simge Sağın Mauro Icardi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.