İrem Derici'den ilan-ı aşk! Atakan Işıktutan ile romantik pozlarını yayınladı

Ünlü popçu İrem Derici kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Atakan Işıktutan ile romantik pozlarını Instagram hesabından yayınladı. Kendisinden 6 yaş küçük olan Atakan Işıktutan ile Amsterdam tatiline çıkan İrem Derici, birlikteliğini ilan etti. İrem Derici ile Atakan Işıktutan'ın dudak dudağa pozlarına beğeni yağdı.

Daha önce başından bir evlilik geçen ve aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen İrem Derici, Cem Belevi'den ayrıldıktan sonra kendisinden yaşça küçük olan Atakan Işıktutan ile birliktelik yaşamaya başladı. 35 yaşındaki şarkıcı İrem Derici, eski Survivor yarışmacısı 29 yaşındaki yeni sevgilisi Atakan Işıktutan ile aşkını ilan etti.

SEVGİLİSİYLE FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Türkiye Kürek Şampiyonası’nda 2.’lik deresi bulunan sevgilisiyle çıktığı Amsterdam tatilinden karelerini Instagram hesabından yayınlayan Derici, paylaşımına “Aşırı sürpriz sonlu Amsterdam dump” notunu düştü. Ünlü şarkıcının sevgilisiyle dudak dudağa karelerine takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

İrem Derici'den ilan-ı aşk! Atakan Işıktutan ile romantik pozlarını yayınladı - Resim : 2


İrem Derici ile ilişkisi ihanet yüzünden biten Cem Belevi ile Atakan Işıktutan geçtiğimiz haftalarda birlikte Galatasaray maçını izlemişti.

İşte İrem Derici ile Atakan Işıktutan'ın aşk pozları...

İrem Derici'den ilan-ı aşk! Atakan Işıktutan ile romantik pozlarını yayınladı - Resim : 3

İrem Derici'den ilan-ı aşk! Atakan Işıktutan ile romantik pozlarını yayınladı - Resim : 4

İrem Derici'den ilan-ı aşk! Atakan Işıktutan ile romantik pozlarını yayınladı - Resim : 5

İrem Derici'den ilan-ı aşk! Atakan Işıktutan ile romantik pozlarını yayınladı - Resim : 6

 

 

İrem Derici'den ilan-ı aşk! Atakan Işıktutan ile romantik pozlarını yayınladı ile ilgili etiketler İrem Derici Atakan Işıktutan Amsterdam Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.