Kalp Yarası Neden Final Yaptı? Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan Son Mesajı Verdi

Kalp Yarası Dizisi bu akşam final yapıyor. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolde olduğu dizisi ekran yolculuğunu 32. bölümde noktalıyor. Sınandıkları her savaştan kalp yarasıyla kurtululan Ayşe ve Ferit'in hikayesi Kalp Yarası neden final yaptı? İşte detaylar...

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in Başrolde olduğu Kalp Yarası dizisi final kararı aldı. Toplamda 32 bölüm süren ekran serüveninde sosyal medyanın da en çok konuştuğu dizilerin başında gelen Kalp Yarası neden final yapıyor sorusu da izleyenlerin merak konusu oldu.

Kalp Yarası hikayesi, konusu ve AyFer aşkıyla Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi oldu. Ancak aynı gün yayınlanan Yasak Elma, Alparslan Büyük Selçuklu ve Üç Kuruş gibi zorlu rakiplerinin ardından kalan ve reytgingleri giderek düşen Kalp Yarası final kararı aldı.

Gökhan Alkan Kalp Yarası final kararı ile ilgili son mesajı verdi. Son kez ekrana çıkacak olan dizi için Alkan, iki sezon süren bu serüvenden oldukça mutlu olduğunu söyledi. ,

Kalp Yarası Neden Final Yaptı? Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan Son Mesajı Verdi

Kalp Yarası Final Bölümünde Neler olacak?

Kardeşini korumaya çalışırken vurulan Yaman; Ferit, Sinan ve Ayşe’nin ellerinde yaşam mücadelesi verir. Kocasını vuran Hande’nin içindeki intikam ateşi iyice alevlenir. Son hamlesini yapmadan durmayacaktır.

Hatırladıklarıyla tanık oldukları arasında kalan Ayşe ise katilin Feraye olduğunu söyler. Aşkları için sınandıkları her savaştan kalp yarasıyla kurtulan Ayşe ve Ferit hak ettikleri mutluluğa ulaşabilecek mi?

Kalp Yarası Neden Final Yaptı? Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan Son Mesajı Verdi ile ilgili etiketler mesaj kalp yarası neden final yaptı kalp yarası final Gökhan Alkan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.